404 Not Found


nginx
Concurs Samsung. Ce trebuie să faci pentru a câştiga 10.000 de dolari – TechMagazin

flexible_screen_phone_tablet1_75220900

Samsung a dat în urmă cu câteva ore startul unui concurs unic. Mai concret, informează cei de la Techcrunch, compania sud-coreeană le cere oamenilor să vină cu idei în legatură cu ce device-uri cu ecran flexibil ar trebui să dezvolte pe viitor.

În acest mod, relatează aceeaşi sursă, Samsung doreşte să încurajeze designerii, inginerii hardware, dar şi antreprenorii să se gândească la idei de start-up-uri care folosesc tehnologia ecranelor flexibile.

“Câştigătorii vor primi premii care variază de la 2.500 de dolari – locul III, la 5000 de dolari pentru pozitia a doua si 10.000 de dolari pentru locul I.” Ideile vor fi punctate în functie de cat de important este rolul tehnologiei ecranelor flexibile pentru proiectul de ansamblu, dar si cat de realist si viabil este acesta din punct de vedere hardware si al business plan-ului.

Din păcate însa pentru cei interesaţi, Samsung nu este dispus să dezvaluie niciun fel de detaliu despre când ar putea fi disponibile eventualele prototipuri şi nici cât ar putea costa această tehnologie. Echipele pot crea dispozitive cu ecrane variind intre 1 si 20 de inci, cu o rezolutie maxima full HD de 1920×1080.

Trebuie să ştiti însă faptul că Samsung îşi rezervă dreptul de a folosi şi dezvolta anumite informaţii prezentate în materialele primite prin intermediul acestui concurs.

Mai multe detalii AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.