404 Not Found


nginx
5 lucruri pe care nu ştiai că le poţi face cu un stick USB – TechMagazin

voicelok_voice_authenticating_usb_flash_drive_71722100

Există cel puţin cinci lucruri practice pe care le poţi face cu un USB Flash Drive, dar care sunt mai puţin cunoscute.

Pentru cei mai puţin specializaţi în acest domeniu, iată un clip făcut de cei de la Hack College cu alte modalităţi în care puteţi folosi acest mic gadget.

1. Aplicaţii portabile 

Puteți rula orice fel de aplicații şi jocuri de pe orice computer, doar introducând stickul. În acest fel nu va mai fi nevoie să le căutaţi pe internet şi să le instalaţi ori de câte ori folosiţi un alt computer decât cel personal.

2. Evită suprascrierea sistemului de operare

De pe un simplu stick USB puteți rula oricând atât sistemul de operare Windows, cât şi Linux, fără a suprascrie sistemul actual.

3. Transformă-l într-o cheie

Cu un program free precum Predator vă puteţi transforma stickul USB într-o „cheie” cu care vă puteți accesa calculatorul doar atunci cand îl conectați la unitate și închide când îl deconectați. Dacă altcineva încearcă să vă deschidă calculatorul, se la lovi de mesajul „access denied”.

4. Performanţe mai bune

Vă puteţi face computerul să funcţioneze mai repede şi mai bine dacă veţi conecta la acesta stick-ul USB pe care aţi urcat iniţial programe gratuite care au scopul de a creşte performanţele. Exemplu – Ready Boost. În acest fel puteţi avea un calculator mai bun fără a-l încărca în vreun fel.

5. Testează site-uri

Pentru cei care nu ştiu, pe Flash Drive pot fi păstrate aplicaţii precum Server2Go şi cu ajutorul cărora poţi testa oricând un anumite website direct de pe USB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.