Panasonic Traditionalul targ de la Las Vegas ne aduce si o multime de noutati din partea Panasonic, care vine la CES 2013 cu o noua gama de televizoare LCD iluminate cu LED, o serie noua de plasme si cel mai mare panoul OLED din lume produs prin “metoda RGB all-printing.”

Toata linia de produse VIERA LED/LCD 2013 beneficiaza de un design avansat, dublat de o calitate remarcabila a imaginii. Noile televizoare sunt foarte usor de operat si au o conectivitate imbunatatita si optiuni de personalizare, cum ar fi My Home Screen, cu care fiecare utilizator isi poate crea propriul home screen, Swipe & Share 2.0, care transforma TV-ul intr-un hub pentru streaming si distribuire de continut foto si video pentru smartphone-uri sau tablete, sau Voice Interaction / Guidance, care permite folosirea de comenzi vocale pentru a cauta continut sau pentru a controla in mod dinamic functiile cheie ale TV-ului.

Gama LED 2013 se bazeaza pe tehnologia Panasonic IPS Panel, ce furnizeaza un unghi de vizualizare larg, fara pierderi in calitatea imaginii. Scanarea iluminarii de fundal si raportul de contrast imbunatatit cu un control mai bun de reglare zonala a intensitatii luminoase contribuie la furnizarea unei imagini clare si de calitate, precum si la afisarea unor culori exacte. Tehnologia Backlight Scanning 4200 impreuna cu o rezolutie 1080p si functia de reducere a zgomotului de imagine, imbunatatesc claritatea si mentin detaliile in imaginile cu miscare rapida, asigurand pentru fiecare dintre cele 16 modele o imagine vie si apropiata de realitate.

PanasonicCu Smart VIERA Plasma HDTV, Panasonic isi urmeaza traditia, lansand noua gama 2013 imbunatatita, care include optiuni avansate de personalizare si networking, conectivitate sporita, o calitate superioara a imaginii si elemente de design extraordinare. Cele 16 modele noi din aceasta gama, cu diagonale cuprinse intre 42 de inch si 65 de inch, ofera consumatorilor cea mai inalta calitate a imaginii si aceleasi optiuni de vizualizare ca in cazul LED-urilor, la care se adauga Touch Pen, care permite adaugarea de text fotografiilor de pe ecran si transferarea lor inapoi pe dispozitivele inteligente, folosind accesoriul Electronic Touch Pen.

Modelele din seriile VIERA ZT60, VT60, ST60 includ si un web browser cu adaptor wireless de retea incorporat, iar seria VT60 va include, in premiera pentru Panasonic, o camera video incorporata. In plus, sunt incluse mai multe optiuni pentru video streaming, conectare la retelele sociale, aplicatii complet integrate si cautare intuitiva.

Modelele VIERA editia 2013 duc mai departe conceptul de design „Sticla si Metal” de anul trecut, cu design subtire si o imagine extrem de clara, alaturi de o calitate superioara a sunetului. Seria VT60 prezinta difuzoare laterale incorporate, un suport subtire din metal si ecran dintr-o singura foaie de sticla (modelele din seriile ZT si VT), pentru un design minimalist. Modelele din seriile ZT60 si VT60 sunt de asemenea prevazute cu un procesor Dual Core cu Hexa Processing Engine.

Panasonic

Panasonic a dezvoltat si un nou panou OLED cu rezolutie 4k2k (3.840 x 2.160, 8,29 milioane pixeli) de 56 de inch, cel mai mare panou OLED din lume produs prin “metoda RGB all-printing”, care permite aplicarea separata a materialelor OLED de culoare rosie, verde si albastra, prin imprimare. In plus, datorita structurii emitatoare cu catod transparent brevetata de Panasonic, care poate extrage lumina mai eficient, s-a putut realiza cel mai mare panou OLED 4k2k de 56 de inch din lume, cu o reproducere excelenta a culorilor si un unghi larg de vizualizare.

Deoarece panourile OLED sunt dispozitive cu auto-iluminare, acestea livreaza o calitate superba a imaginii cu un contrast ridicat, reproducere superioara a culorilor si o rata rapida de raspuns. De asemenea, aceste noi panouri combina avantajele celor cu plasma si cu cristale lichide (LCD), cum ar fi profilul ultra-subtire, greutatea redusã si consumul redus de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.