Calculatoarele second hand au fost si inca sunt un subiect aparte cand e vorba de tehnologie sau cand este vorba de o unealta cu care sa ne facem treaba la birou. Cand ne uitam la stirile de la TV avem impresia ca tot romanul isi cumpara numai noutati si ca tara este plina de laptopuri si tablete nou noute. Lucrurile nu stau chiar asa si asta pentru simplu fapt ca de multe ori nu ne permitem sa cumparam numai lucruri noi noute cum vedem pe la TV.

Am sa va prezint mai jos o solutie mai ieftina daca doriti sa va cumparati un laptop sau un calculator pentru acasa sau poate chiar pentru la birou. Am gasit magazinul www.pretulok.ro care comercializeaza apaatura si calculatoare second hand la peturi mai mult decat rezonabile.

De ce am cumpara calculatoare second hand?

Intrebarea pusa este una simpla si raspunsul va fi si mai simplu: “pentru ca pretul este cu mult mai mic” . Nu cu totii suntem pogramatori sau amatori de jocuri video si multe alte lucruri de genul. Multi dintre noi folosim calculatorul pentru a naviga pe internet sau a pierde timpul pe Facebook. Sa faci toate aceste lucruri nu trebuie sa cumperi un laptop care costa minim 1300 lei ( cam atat costa un laptop la marile magazine din Romania ), ai o solutie mult mai ieftina si la fel de buna la Madd Electronics . Magazinul pretulok.ro este unul din acele companii care comercializeaza calculatoare second hand sau calculatoare refurbished.

Ce sun calculatoarele refurbished?

Produsele refurbished sunt acele produse resigilate si puse din nou la vanzare din diferite motive dupa cum ar fi:

– au fost folosite la diferite expozitii, targuri, demonstratii;
– au avut defecte minore dupa care au fost reparate si repuse in vanzare;
– au avut defecte din fabricatie dar care au putut fi reparate pentru a fi folosite;
– au avut ambalajul distrus din cauza transportului prost sau a depozitarii defectuoase.
Sa cumperi calculatoare second hand sau chiar calculatoare refurbished este o decizie perfect normala sau chiar foarte buna daca iti cumperi calculatorul pentru operatiuni normale ( facebook, web, etc ). Va recomand sa vizitati magazinul www.pretulok.ro inainte de a lua vreo decizie in cumpararea unui laptop sau calculator pentru acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.