Zemanta Related Posts Thumbnail

”Black Friday” bate la usa, iar comerciantii se asteapta la incasari record. Mai sunt doar cateva zile pana in vinerea reducerilor, iar anul acesta se estimeaza ca romanii vor cheltui, dintr-un foc, un miliard de lei.

De 4 ani, fiecare editie de ”Black Friday” a adus categorii noi. Dupa ce in 2013 s-au vandut masini si case, acum sunt anuntate promotii la alimente.

Pe langa produsele neperisabile sau mancarea de catei, pe platformele online vom gasi cu anvelope, articole pentru copii si saltele…cu pret redus. Avand in vedere avalansa de clienti de anul trecut reprezentantii acestui magazin online au investit in servere care sa sustina traficul.

“Sunt 7 categorii care vor intra in aceasta promotie. Sunt aproximativ 10 mii de produse, parfumuri, home and deco, piese de mobilier, canapele, genti”, spune Dan Vidrascu.

Cel mai mare eveniment de shopping incepe, in Romania, pe data de 21 noiembrie. Magazinele online au inceput deja pregatirile de cateva luni. De exemplu intr-un depozit de 10 mii de metri patrati sunt sute de mii de produse, pe care, de Black Friday le veti putea cumpara la jumatate sau chiar un sfert din pretul normal.

Si concurenta si-a extins categoriile de produse care au inregistrat in 2013 un succes urias.

“Vom avea de la televizoare la tablete si masini de spalat. Dar vom merge si pe produse de gradinarit, anvelope si chiar masini”, spune Bogdan Axinia.

Din acest magazin, specializat in foto si video, veti putea cumpara telefoane, tablete si aparate foto cu mai putin de 200 de lei.

“O sa avem peste 300 de produse in oferta, ne asteptam la o crestere a vanzarilor cu peste 30%, la peste 12 milioane de lei”, spune si Vladimir Chetroiu.

“Cu putin curaj ne putem imagina un record pentru 2014. S-ar putea sa vedem prima editie de Black Friday cu vanzari de peste 1 miliard de lei”, crede George Buhnici.

In 2013 vanzarile au depasit 200 de milioane de lei. Cele mai cumparate au fost electronicele inteligente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.