404 Not Found


nginx
BLACK FRIDAY 2013. De unde vine numele de "Vinerea Neagră"

black_friday_97390800_64246200

BLACK FRIDAY 2013. Ziua reducerilor şi-a primit numele de la haosul din TRAFIC pe care l-a provocat la început în oraşele din America.

BLACK FRIDAY 2013. Black Friday 2013 va fi organizat în ultima vineri din noiembrie în România şi vor fi mai multe magazine participante care se vor înscrie în cursa reducerilor.

Evenimentul marchează începutul cumpărătorilor de Crăciun, iar retailerii au profitat de acest lucru pentru a oferi reduceri clienţilor. Nu s-a numit aşa mereu, dar data a fost identică.

Numele Black Friday îşi are originea în Philadelphia, unde descria traficul greu de după Ziua Recunoştinţei, scrie Adevărul.ro. 1961 a fost primul an când s-a folosit acest termen şi s-a extins dincolo de Philadelphia în 1975.

Black Friday şi-a primit numele de la expresia engleză “get in the black”, adică să faci profit. Termenul a apărut pentru că retailerii sperau ca această zi să le aducă balanţa pe zero sau chiar să-i ducă spre profit odată cu sezonul Crăciunului.

În zilele noastre nu mai e nevoie de Black Friday pentru a face profit, dar ziua este folosită în întreaga lume pentru a te promova înainte de sezonul de Crăciun şi să marchezi momente cu reduceri foarte mari. Black Friday oferă diferite produse reduse şi din ce în ce mai multe magazine s-au înscris în această cursă nebună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.