404 Not Found


nginx
Aspiratorul Electrolux Ergorapido – TechMagazin

Untitled-3

Aspiratoarele Electrolux Ergorapido 2in1® dotate cu tehnologia BrushRollClean™ sunt deja cunoscute pentru inovarea in domeniul curateniei, pentru design-ul inedit si pentru usurinta in manevrare. Facand parte din gama aspiratoarelor fara fir, cu acumulatori, acestea sunt potrivite mai ales pentru cei care prefera curatenia instant. Noua versiune Lithium Plus a aspiratorului Ergorapido 2in1® BrushRollClean™ iti ofera o putere de aspirare cu 20% mai mare pentru si mai multa eficienta.

Datorita bateriei litiu de 18 Volti si a componentelor performante ale aspiratorului Ergorapido 2in1® Lithium Plus, timpul de incarcare a dispozitivului se reduce la doar 4 ore, iar durata de functionare pana la urmatoarea incarcare se mareste. Astfel, vei avea suficient timp la dispozitie sa aspiri in toata locuinta si sa te asiguri ca ai curatat bine in fiecare coltisor din casa.

Cu Ergorapido 2in1® Lithium Plus te vei simti mult mai relaxata, chiar si atunci cand faci curatenie. Datorita tehnologiei unice de curatare a periei BrushRollClean™, vei putea sa indepartezi cu usurinta firele de par de pe covor. Acestea sunt maruntite instant si aspirate in recipientul pentru praf, la o singura apasare de pedala. Astfel, curatarea este mult mai igienica, rapida si eficienta.

Eleganta este o caracteristica definitorie pentru Ergorapido 2in1® Lithium Plus. Pe langa design-ul atent creat, culoarea (chocolate brown) ii ofera un aspect modern. Astfel, nu va mai trebui sa gasesti un loc in care „sa-l ascunzi”, asa cum faceai cu aspiratorul tau obisnuit, ci il poti avea mereu la indemana, pastrandu-l la vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.