apple-ar-putea-lansa-un-serviciu-tv-online-in-toamna-acestui-an-299545

Mult aşteptatul serviciu TV online de la Apple ar putea fi lansat în curând. Gigantul din Cupertino demarat deja negocierile cu mai mulţi programatori, pentru a oferi clienţilor săi un pachet de posturi TV în toamna acestui an, scrie Reuters.

Noul serviciu va include 25 de canale, prezentate de difuzori de renume de pe piaţa americană, precum ABC, CBS şi Fox, şi va fi disponibil pe toate dispozitivele mobile care funcţionează pe baza sistemului de operare iOS dezvoltat de grupul Apple, inclusiv pe iPhone, iPads şi box-seturile Apple TV.

Apple negociază cu Walt Disney Co, CBS Corp şi Twenty-First Century Fox Inc, dar şi cu alte companii de pe piaţa media, pentru a oferi clienţilor săi un pachet iniţial “subţire”, care va include televiziuni cunoscute, precum CBS, ESPN şi FX, alegând să nu includă mai multe posturi mici în pachetul său standard, precizează WSJ. Aceeaşi publicaţie americană spune că grupul Apple, care va taxa noul său serviciu cu un tarif cuprins între 30 şi 40 de dolari pe lună, îşi va anunţa noul produs în iunie şi îl va lansa în septembrie.

Apple şi Comcast au iniţiat o serie de negocieri preliminare în 2014 cu scopul de a lansa un serviciu de televiziune prin streaming care ar fi permis box-seturilor Apple TV să evite blocajele de pe internet.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.