Accesorizarea interioara a casei se face mai usor cu un set de rafturi din lemn cu un design unic. Modela iti ofera o gama larga de piese de mobilier din lemn la preturi accesibile, cu livrare in toata tara.

Pentru ca fiecare camera are un aspect propriu, stilul trebuie pastrat pentru o unitate pe partea estetica. Cromatica acestora este un alt element de care trebuie tinut cont in amenajarea unei camere. Culorile deschise din lemn alb, galben, gri si turcoaz aduc un plus de frumusete.

Indicate in spatiile care trebuiesc organizate sau decorate, aceste rafturi din lemn de la Modela sunt accesoriile de care ai nevoie. Ansamblurile din rafturi de perete sau cele de tipul bibliotecilor sunt potrivite in orice camera. Sufrageriile sau dormitoarele pot fi aranjate dupa bunul plac cu un set de rafturi din lemn lacuit, in nuante pastelate.

Alaturi de o comoda TV sau un dulap multifunctional, sufrageria sau dormitorul vor fi perfect utilate si mobilate. Chiar si pentru holuri sau balcoane, Modela ofera o gama de rafturi suspendate cu agatatori speciale. Rafturile cu suport pentru haine pot fi amplasate deasupra pantofarului in hol, ajutand la organizarea acestuia. Bucatariile pot beneficia de un raft suspendat cu spatiu pentru condimente si vase, prevazut cu agatatori pentru tacamuri si alte ustensile.

Iata doua modele extrem de practice si de accesibile:

Rafturi din lemn pentru living

Acest sistem de rafturi albe este ideal in spatiile ample, cum ar fi sufrageriile sau salile de intalnire. Utile in amenajarea pieselor de arta sau a cartilor, rafturile cu un design abstract mentin o linie moderna. Albul ofera si el o senzatie de curatenie, de luminozitate, fiind pata de culoare de care ai nevoie pentru un efect atragator. Acestea pot fi aranjate langa o canapea sau deasupra comodei TV.

Rafturi din lemn pentru bucatarie

Cu un design clasic, inspirat de moda vintage a pieselor de mobilier, aceste rafturi din lemn pentru bucatarie sunt piesele must-have. Culoarea placuta de galben mustar si formele rotunjite aduc un plus pe partea estetica. Alaturi de un dulap in aceleasi nuante sau o masuta colorata, bucautaria este completa. Cu dimensiunile sale de 600x318x220 mm, raftul cu agatatori ofera suficient spatiu pentru aranjarea borcanelor sau a accesoriilor de gatit. Colorate si versatile toate aceste rafturi din lemn imbina functionalitatea cu stilul decorativ.

Modela iti aduce cele mai ieftine produse din lemn pentru un cadru complet mobilat, intr-o maniera unica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.