bdytmlwr54y6790scfhjnb57rd6ythln

Urmeaza sa lanseze astazi o promotie de BlackFriday 100% reducere. Inca nu au dat drumul la aceasta promotie si pana aflam despre ce este vorba am descoperit alta oferta cel putin la fel de interesanta.

Este vorba de operatorul de televiziune / internet / telefonie ce ofera de in perioada asta gratuit o consola Sony PlayStation 3 pentru cei ce se vor abona la serviciile lor. Este vorba de serviciul televiziune+internet+telefonie pentru 2 ani de zile ce are un pret de 89 de lei pe luna cu TVA inclus si consola Sony PlayStation 3 inclusa.

Cautand mai adanc nu am descoperit vreo strategie falsa de marketing ci doar faptul ca trebuie sa dai un avans in valoare de 100 de lei (TVA inclus), suma ce va fi rambursata in facturile UPC urmatoare. Consola de la UPC se poate ridica din magazinele UPC, incepand cu data de 2 decembrie 2014, dupa incheierea contractului.

Pentru clientii deja abonati la UPC se mai adauga pe langa suma de 89 de lei pe luna inca 29 de lei/luna. Oferta poate fi vazuta AICI. Ce parere aveti?

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.