blog2

Vino sambătă 23 noiembrie, începând cu ora 13.00, în showroom-ul eMAG Crângaşi și participă la un super campionat de Assassin’s Creed IV: Black Flag!

Înscrie-te, participă și câștigă super premii!

Pentru  participa la campionatul Assassin’s Creed IV: Black Flag la eMAG, înscrie-te lăsând un comentariu cu raspunsul corect la întrebarea: Cum se numeste personajul principal din jocul Assassin’s Creed IV Black Flag? Din cei care vor răspunde corect vom extrage vineri, la ora 12, prin tragere la sorți, 72 de norocoși care se vor înfrunta în campionat. Aceștia vor fi anunțați la ora 13.00, deci vă rugăm să ne lăsați o adresa de mail validă la postarea comentariului și să vă verificați mailul vineri după prânz.

Punem la bătaie Console Sony PlayStation 3, jocuri Assassins Creed IV: Black Flag Skull Edition, hanorace AC4, geanți de voiaj AC4, jurnale AC4, ceasuri de buzunar AC4, săculeţi cu monede AC4, și brelocuri AC4.

Premii și pentru spectatori

Vii doar să-ți susții prietenii? Vino și tu în showroom și urmărește competiția. Avem pregătite super premii Assassin’s Creed și pentru tine!

În plus toți spectatorii vor primi un cod de 10% reducere valabil la toate jocurile de pe eMAG.ro.

Invitat special

Maestrul de ceremonii al evenimentului va fi un adevarat veteran al gamingului românesc, Cosmin Aioniţă, acesta va prezenta, comenta și supraveghea desfășurarea concursului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.