dsc_rx1_best_of_innovations_2013_23733

Sony Cyber-shot DSC-RX1 este un aparat foto compact ce dispune de o tehnologie iesita din comun: un senzor full frame de 24MP alaturi de un obiectiv de 35mm cu o optica extraordinara, oferindu-va astfel imagini de cea mai inalta calitate.

Este un aparat foto novator, robust, usor de utilizat si foarte compact, ce se adreseaza deopotriva fotografilor amatori exigenti si celor profesionisti ce nu vor sa transporte un aparat mare si greu. De asemenea, RX1 este companionul ideal in vacanta si calatorii, fiind potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, arhitectura, portrete, etc.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Sony Cyber-shot DSC-RX1 dispunde de un obiectiv foarte luminos cu o diafragma cu deschidere maxima f/2 ce asigura rezultate spectaculoase, mai ales cand fotografiati noaptea sau in conditii de iluminare slaba.

Senzorul CMOS Full Frame va ofera imagini extraordinare de fiecare data, cu zgomot de imagine foarte scazut, indiferent de conditiile de fotografiere .

• Obiectiv Carl Zeiss 35mm cu o diafragma maxima f/2
• Senzor de imagine Full Frame CMOS cu o rezolutie de 24 megapixeli
• Filmare la rezolutie Full HD 1080p cu pana la 60fps
• Moduri de expunere manuale si scene presetate

• Obiectivul Carl Zeiss 35mm foarte luminos cu o diafragma maxima f/2 si un ofera o perspectiva larga, pe gustul fotografilor de peisaj si a fotojurnalistilor. Obiectivul dispune de elmente optice din sticla cu dispersie scazuta si tratamente multiple ce vor preveni aparitia aberatiilor cromaticei, oferind totodata imagini cu un contrast ridicat si culori mai vii.

• Senzorul CMOS Full Frame cu o rezolutie de 24 megapixeli va ofera imagini excelente, bogate in detalii si cu un zgomot de imagine foarte scazut, indiferent daca fotografiati ziua sau in conditii de iluminare scazuta.

• Filmare Full HD cu pana la 60 de cadre pe secunda .cu sunet stereo: atat functia de zoom optic a aparatului foto, cat si functia de focalizare automata raman disponibile in timpul inregistrarii si puteti surprinde imagini in timpul filmarii. De asemena puteti filma cu viteze de pana la 120 fps, pentru a putea avea o redare cu incetinitorul.

• Ecranul Xtra FineTFT LCD de 3″ cu o rezolutie de 1,229,000 puncte dispune de o luminozitate foarte buna si tratamente antireflex, oferind un contrast puternic chiar si atunci cand fotografiati sau filmati in lumina puternica a amiezei.

• Moduri de expunere (P/S/A/M) pentru un control creativ sporit. Auto programat (P), Auto cu prioritate declansator (S), Auto cu prioritate diafragma (A) si Manual (M).

• Procesor de imagine BIONZ Ofera o procesare rapida a atat a imaginilor cat si a filmarilor.

• Compact, usor si discret: DSC-RX1 nu atrage atentia si este insotitorul perfect in excursii si vacante.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.