404 Not Found


nginx
Sigma DP2 Quattro - pret si specificatii

DSC_3610-665x440

Sigma DP2 Quattro este un aparat foto revolutionar deopotriva prin designul neobisnuit cat si prin solutiile tehnice inedite integrate, oferindu-va astfe imagini de o calitate exceptionala.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Sigma DP2 Quattro este un aparat foto digital ce dispune de novatorul senzor de imagine Foveon X3 ce lucreaza alaturi de procesorul TRUE III pentru a crea imagini de inalta calitate, cu o rezolutie de 33 de megapixeli. Senzorul Foveon beneficiaza de o arhitectura unica, pixelii fiind pozitionati in trei straturi rosu, verde si albastru, asemenea emulsiei pe o pelicula. Acest lucru duce la o imagine mai clara cu gradatii de culori mai bune.

Acest aparat dispune de un obiectiv cu distanta focala fixa de 30mm (45mm echivalent 35mm) si o diafragma maxima f/2.8. Obiectivul incorporeaza elemente optice cu dispersie scazuta pentru corectarea aberatiilor si tratament multistrat pentru reducerea reflexiilor si petelor nedorite.

• Senzor CMOS Foveon X3
• Obiectiv 30mm f/2.8 (45mm in echivalent 35mm)
• Ecran LCD 3.0”, 920.000 puncte
• RAW lossless compression

• Senzor Foveon X3
Sigma DP2 Quattro dispune de revolutionarul senzor Foveon. Acesta beneficiaza de o constructie inedita , pixeli fiind pozitionati in trei straturi rosu, verde si albastru, asemenea emulsiei pe o pelicula. Senzorul Foveon X3 alaturi de procesorul TRUE III vor reda imagini excelente, bogate in detalii si culori saturate.

• Optica de exceptie
Obiectivul 30mm f/2.8 (45mm in echivalent 35mm) foarte luminos cu o diafragma maxima f/2.8 poate fi utilizat pentru o multime de subiecte fotografice, de la peisaje, fotoreportaj pana la portrete. Obiectivul dispune de elmente optice din sticla cu dispersie scazuta si tratamente multiple ce vor preveni aparitia aberatiilor cromaticei, oferind totodata imagini cu un contrast ridicat si culori mai vii.

• Control deplin
va da posibilitate sa controlati pe deplin paremetrii de fotografiere. Aparatul va ofera posibilitea de a expune in modurile program, prioritate diafragma, prioritate de timp, cat si moduri manuale. De asemenea, puteti selecta valoarea ISO de la 100-6400 in pasi 1/3 si timp de expunere de 1/2000 – 30 sec. In plus, există o compensare a expunerii disponibila intre valorile -3/ +3 EV.

• Monitor LCD de 3″
Ecranul LCD de 3 inci (7.5 cm) si 920,000 pixeli ofera o experienta excelenta in timpul utilizarii camereo in modul LiveView, in cursul vizualizarii fotografiilor sau clipurilor sau in timpul navigarii prin meniuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.