404 Not Found


nginx
Selfie stick de vanzare online. Prelungitor ieftin pentru poze selfie – TechMagazin

Selfie Stick-ul este, simplu, un băţ pentru poze cu suport pentru telefon/cameră de dimensiuni diferite Înainte, acest băţ selfie era considerat un monopod, adică era un trepied cu un picior şi se folosea pentru aparatele foto.

Odată cu apariţia smartphone-urilor, selfie stick-urile au fost modificate în funcţie de modelele telefoanelor apărute. Beţele selfie sunt uşor de cărat şi vă ajută să vă faceţi selfie-uri deosebite.

Acest ansamblu este util celor care doresc sa se fotografieze fara a apela la ajutorul altei persoane, modalitate cunoscuta sub numele de “SELFIE”. Un alt avantaj al beţelor selfie este că îţi poti face singur fotografii, fără a mai fi nevoie de ajutorul cuiva, deci poate fi considerat o prelungire a mainii.

Beţele selfie sunt de mai multe tipuri şi anume: selfie stick cu fir, selfie stick cu bluetooth şi selfie stick profesional.

Selfie stick-urile cu fir sunt cele mai uzuale şi mai uşor de folosit, deoarece acestea se conectează simplu printr-un cablu ce se introduce în mufa jack a telefonului şi este acţionat prin butonul prevăzut pe mânerul băţului. În cazul acestui selfie stick nu este nevoie de energie suplimentară, deoarece acesta preia energia direct de la telefon.

Selfie stick-urile cu bluetooth sunt compatibile cu orice smartphone cu bluetooth. Aceste beţe selfie fie au un buton de acţionare pe mâner, fie au incluse o telecomandă bluetooth ce se conectează la telefonul dumneavoastră. În cazul selfie stick-urilor fara telecomandă, acestea se încarcă cu ajutorul cablului USB.

Avantajul selfie stick-urilor cu bluetooth este acela că permit înregistrarea video cu sunet, ceea ce ajută la calitatea filmărilor.

Selfie stick-urile profesionale sunt perfecte atat pentru telefon, cât şi pentru camera foto. Sistemul de fixare al beţelor selfie este unul profesional, deci nu permite camerei foto/video să se rotească în timpul mişcării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.