404 Not Found


nginx
Samsung NX30 a ajuns in Romania. Camera smart are 20,3MP

samsung-nx30-a-ajuns-in-romania-camera-smart-are-20-3mp

Samsung NX30, lansata joi in Romania, este cel mai nou model din seria aparatelor foto premiate NX. Ea vine cu enzor APS-C CMOS de 20,3MP, iar sistemul de focalizare automat prin detectie de faza si de contrast, Samsung NX AF System II, asigura un auto-focus precis si rapid.

Noul aparat foto are vizor electronic rabatabil (XGA, 2,359 milioane de puncte). Ecranul touch Super AMOLED Swivel de 76,7 mm (3 inci) ofera si el o multime de unghiuri de vizualizare si iti permite sa fii cat poti de creativ.

In zona de conectivitate, gasesti tot ce vrei. Camera foto Samsung NX 30 are NFC si Wi-Fi, iar distribuirea imaginilor se face extrem de simplu. Exista si o functie, Tag & Go, care le permite utilizatorilor sa impartaseasca fotografiile printr-o simplă atingere, conectand NX30 cu smartphone-uri si tablete prin NFC.

Fotografiile tale pot fi incarcate automat online, salvand astfel spatiu de stocare pe card. 

Apoi, functia Photo Beam permite transferul unei imagini sau unui clip video cstre un smartphone sau o tableta prin simpla atingere a celor doua dispozitive, fara a fi necesara o alta configurare. MobileLink le da posibilitatea utilizatorilor sa selecteze mai multe imagini pentru a le trimite catre patru dispozitive SMART distincte in acelasi timp.

Functia Auto-Share trimite automat fiecare fotografie noua catre smartphone sau tabletă, iar cu Remote Viewfinder Pro controlezi camera NX30 de pe smartphone. Astfel, poti face zoom si poti surprinde imagini de la distanta.

Samsung NX30 are procesor de imagine DRIMeIV, care aduce o experienta de fotografiere de neegalat si capabilitati de filmare Full HD 1080/60p. Sensibilitatea la lumina, care variază de la ISO100 la ISO25600, permite realizarea unor fotografii clare chiar si in conditii de lumina scazuta. Stabilizatorul de imagine OIS Duo garanteaza o mai buna inregistrare a imaginilor si a filmelor, chiar si din miscare. Tehnologia inovatoare furnizata de procesorul de imagine DRIMeIV permite, de asemenea, surprinderea scenelor si a subiectilor în format 3D, prin intermediul obiectivului Samsung 45mm F1.8 2D/3D. Lansarea tehnologiei OLED Color la NX30 asigura un contrast puternic si culori naturale.

Funcțiile video avansate fac din NX30 solutia ideala pentru producatorii de filme in cautarea unei camere de mici dimensiuni, dar de inalta performanta. Pe langa sistemul de inregistrare video Full HD, NX30 este dotat cu o intrare standard de 3,5 mm pentru microfon pentru o captura audio de inalta calitate in timpul filmarii. Mai mult, NX30 poate inregistra si reda continutul necomprimat direct prin HDMI, cu iesire Full HD 30p, ceea ce il face usor de conectat la un ecran mare, recorder extern sau alte dispozitive HDMI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.