404 Not Found


nginx
Review Sigma DP2 Quattro

DSC_3610-665x440

Cred că sunt mulți cei care sunt de părere că trăim vremuri interesante, vremuri în care tehnologia nouă apare ca și ciupercile după ploaie. Indiferent că vorbim de industria auto, computere, telefonie mobilă și mai ales aparatură foto, marii producători se luptă să țină pasul unii cu ceilalți, unii mai mult, alții mai puțin.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Nu trece un an și deja este anunțată o nouă generație de telefoane, tablete, mașini aparate foto și nu numai. Cunosc persoane care își cumpăraseră un aparat foto și după puțin timp apărea noua generație și le venea să se zgârie pe ochi. Este un aspect pozitiv faptul că tehnologia avansează dar de multe ori noua generație vine cu doar câteva îmbunătățiri și de multe ori nu se justifică să faci upgrade.

Sigma este unul dintre producătorii care în ultima perioadă a reușit să impresioneze într-un mod pozitiv mai ales prin obiectivele produse. Știam că produc și aparate foto dar nu eram interesat să văd de ce sunt în stare. La începutul anului am vazut că Sigma a anunțat un aparat nou, Sigma DP2 Quattro,  m-am strâmbat puțin când am vazut pozele pe internet, mi-am zis ce mai e și cu ăsta și am continuat să dau scroll. Cu puțin timp în urmă mi-a fost dată posibilitatea să îl testez și prima reactie a fost: Hai să văd ce poate și ciudățenia asta a naturii.Cutia în care este aparatul e simplă, aș putea spune elegantă și de îndată ce o deschizi vezi trei cutiuțe mai mici: una conține aparatul, una manualul aparatului iar cea de-a treia conține accesorile.

Designul aparatului este…interesant, diferit, cu o doză de eleganță și poate chiar extravanganță. Nu este cel mai confortabil aparat pe care l-am folosit dar nu pot spune că îmi displace cum se simte în mână.

Sigma DP2 Quattro este un aparat inovativ, cu un design interesant și o calitate excepțională a imaginii și mai mult ca sigur că va atrage atenția asupra ta. Meniul este intuitiv și orice utilizator se poate obișnui cu aparatul și setările într-un interval de timp foarte scurt. Faptul că poate lucra și în condiții de iluminare redusă este un mare plus pentru un aparat din clasa lui cu o asemenea rezoluție. Cei doi acumulatori de care vine însoțit, oferă un total de ~400 de declanșării ceea ce este în anumite situații mai mult decât destul, condiția este să ai suficentă capacitate de stocare. –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.