sony-a7-II-2014-11-20-01_thumb

Aflate practic într-o categorie proprie de aparate foto, modelele Sony Alpha A7 Mark II nu pot fi achiziţionate fără un efort financiar semnificativ.

Click aici pentru a accesa maagazinul online!

Deşi au o poziţie destul de relaxată în piaţa camerelor foto digitale, alături de Canon şi Nikon, cei de la Sony fac investiţii semnificative în noi aparate şi tehnologii proprietare. Cel mai recent rezultat ieşit din laboratoarele de cercetare şi dezvoltare ale companiei japoneze poartă numele de Sony Alpha A7 II şi este un full frame destul de compact cu lentile interschimbabile.

Noul gadget ar trebui să ajungă pe piaţa din SUA abia în perioada ianuarie – februarie 2015, dar deja au apărut online primele preţuri oficiale. Acestea fac referire atât la modelul din imaginea de mai sus, cât şi la alte variaţii din aceeaşi gamă, cu abilităţi similare. Ca o notă generală a noilor aparate foto din clasa full frame de la Sony, merită reţinută o scădere semnificativă permanentă a preţurilor de achiziţie.

sony alpha a7 mark II

Plecând de la această idee, un Sony Alpha A7, fără obiectiv, va costa 1.300 de dolari. Statistic, indiferent de producător, această valoare este cea mai mică pentru o cameră foto cu senzor full frame. În varianta kit, cu un obiectiv de 28 – 70 mm cu f/3.5 – 5.6 preţul pentru acelaşi Alpha A7 creşte până la 1.600 de dolari. Sony Alpha A7r, modelul de vârf al acestei linii de produse, continuă să fie cel mai scump. La 2/100 de dolari nu veţi achiziţiona decât body-ul pentru el.

În ceea ce priveşte noul Sony A7 II, acesta va avea un preţ de pornire de 1700 de dolari pentru body, în timp ce 300 de dolari în plus vă vor aduce în pachet un obiectiv FE 28-70mm, f/3.5-f/5.6 OSS. La capitolul funcţii noi, A7 II, pe lângă un senzor full frame de 24,3 megapixeli va incorpora un sistem revoluţionar de stabilizare in-body pe 5 axe care ar trebuie să fie la fel de eficient atât în cazul fotografiilor, cât şi al clipurilor video.

Pentru cei care au monitorizat atent variaţiile de preţ ale camerelor Sony, aceste preţuri detaliate mai sus sunt semnificativ mai mici decât până acum. Din păcate, îşi vor găsi destul de greu loc pe lista cadourilor voastre de Crăciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.