404 Not Found


nginx
Olympus TG-2 rosu – aparat foto subacvatic, tough, rezistent la inghet si cazaturi – TechMagazin

olympus-tg-2-rosu-aparat-foto-subacvatic-tough-rezistent-la-inghet-si-cazaturi-25882

Indiferent daca mergeti in vacanta la ski, faceti rafting, catarare sau scufundari, aparatul foto Olympus TG-2 este companionul de incredere, ce va imortaliza cee mai frumoase aventuri.

Click aici pentru a comanda!

Olympus TG-2: subacvatic, rezistent la socuri, inghet, cazaturi, TG-2 este practic indestructibil. Si este un partener de incredere intr-o multime de alte moduri: va puteti baza pe calitatea incredibila a imaginii pentru toate fotografiile si filmele Full HD.

Tehnologiile iHS alatura senzorul CMOS BSI de 12-megapixeli si procesorul de imagine True Pic VI pentru a oferi mai multa putere pentru caracteristici imbunatatite. Un astfel de exemplu este inregistrarea de mare viteza cu 240cps care va permite sa redati actiuni rapide in slow-motion, observand toate detaliile pe care nu le puteti vedea in mod normal.

• Subacvatic, rezistent la socuri, inghet, cazaturi
• Senzor 12 Mpx 1/2.3 BSI CMOS
• Procesor de imagine TruePic VI IHS
• Zoom optic 4x, obiectiv 25-100mm (echivalent 35mm)
• Diafragma maxima f/2.0
• Stabilizare de imagine duala
• Ecran OLED 3.0″ 610K
• Filmare 1080p
• ISO 100-6400
• GPS, busola digitala

Un obiectiv f/2,0 luminos extinde suplimentar posibilitatile de fotografiere in conditii de lumina mai redusa. Distanta focala de 25 mm va permite sa fotografiati peisaje uluitoare, iar un zoom 4x flexibil va aduce aproape de subiect. Sistemul de stabilizare a imaginiii POWER O.I.S.va da posibilitatea sa fotografiati cu timpi cu pana la 4 trepte mai lungi, asigurandu-va fotografii si clipuri video clare si detaliate.

Viteza remarcabila a modelului TG-2 va asigura ca puteti surprinde cu precizie momente rapide de actiune. Printre alte elemente importante se numara: A priority Mode care va permite sa setati diafragma manual pentru a obtine efecte profesionale, cum ar fi estomparea fundalului sau Super Macro Zoom care creste zoom-ul la 200mm (echivalent 35mm), chiar si atunci cand sunteti la doar un 1cm de subiect. Cand va bucurati de activitati in aer liber, GPS-ul si busola vor inregistra locatiile, iar compatibilitatea cu cardul FlashAir™ va permite sa partajati cu usurinta imaginile prin intermediul unui telefon smartphone.

Rezultate uimitoare in conditii cu lumina slaba
Surprinde imagini luminoase chiar si in conditii nefavorabile – datorita obiectivului super-luminos 1:2.0.

Rezistenta si inalta calitate a imaginii datorita tehnologiei iHS
Obtineti cea mai buna calitate a imaginii atat pentru fotografii, cat si pentru filme – alaturi de un corp foarte rezistent al camerei.

Mai aproape ca niciodata
Surprinde viata in mai multe detalii decat sunt vizibile pentru ochiul uman, folosind Microscope Mode.

Filmare 1080p, filmare de mare viteza si fotografiere secventiala
Obtineti secvente incredibile in slow-motion cu ajutorul filmarii de mare viteza si fotografierii secventiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.