404 Not Found


nginx
Olympus OM-D E-M1 negru – body – TechMagazin

OM-D-E-M1-21

Olympus OM-D E-M1 reprezinta o propunere de nerefuzat pentru posesorii de camere foto full-format si APS-C, gratie tehnologiilor noi incorporate. Noul varf de gama de la Olympus este mult mai compact decat competitorii directi – camerele foto DSLR – si are dimensiunile ideale pentru fotografierea din miscare.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

OM-D E-M1 combina dimensiunile portabile ale formatului Micro Four Thirds cu o calitate a imaginii comparabila cu cea a camerelor DSLR. Echipat cu un nou senzor Live MOS in echipa cu procesorul de imagine TruePic VII, acesta ofera cele mai bune imagini din istoria camerelor Olympus. Inginerii Olympus au dezvoltat pentru E-M1 un nou sistem de focalizare automata – DUAL FAST AF – unul dintre cele mai rapide sisteme de AF din lume, inclusiv la fotografierea in rafala. Are un vizor electronic cu magnificare 1.48x – ce ofera o vizualizare comparabila cu cea a unui vizor DSLR full-frame.

Olympus OM-D E-M1 este dotat cu sistemul unic de stabilizare a imaginii pe 5 axe care si-a facut debutul odata cu modelul OM-D E-M5. Carcasa lui Olympus OM-D E-M1 este realizata din aliaj de magneziu si este rezistenta la stropire, praf si inghet.

• Senzor Live MOS 16.3Mpx
• Procesor de imagine TruePic VII
• DUAL FAST AF – detectie de faza si detectie de contrast
• Vizor electronic cu 2.360.000 de puncte
• Ecran LCD 3.0″ tactil si rabatabil cu 1.037.000 de puncte
• Stabilizare pe 5 axe cu mod IS Auto
• Conectivitate Wi-Fi
• Rafala de 10 fps
• Declansator 1/8000 sec.
• Corp din aliaj de magneziu
• Rezistenta la praf, stropire si inghet

Cea mai rapida autofocalizare Olympus

Alaturi de specialialistii in design care au creat proportiile perfecte ale modelului OM-D E-M1, Olympus a implicat in proiectare si cativa din cei mai buni ingineri specializati in autofocalizare. DUAL FAST AF ofera focalizare automata foarte rapida atat cu obiectivele Micro Four Thirds, cat si cu obiective Four Thirds care pot fi montate pe E-M1 folosind un adaptor. Camera detecteaza ce tip de obiectiv este utilizat si comuta automat pe tehnologia de autofocalizare cea mai potrivita – detectie de faza sau detectie de contrast. Obiectivele Four Thirds lucreaza cu detectie de faza spre deosebire de Micro Four Thirds care utilizeaza autofocalizarea prin contrast. Ambele tehnologii pot focaliza corect pe oricare din cele de 37 de puncte disponibile.

• Cele mai bune imagini Olympus

Olympus OM-D E-M1 depaseste orice asteptari in privinta calitatii imaginii gratie noului senzor Live MOS de 16 megapixeli si procesorului de imagine TruePic VII, menite sa puna in valoare calitatile optice ale sistemului de obiective ZUIKO si M.ZUIKO (ce cuprinde o gama in crestere avand acum 63 de obiective). Procesorul de imagine TruePic VII utilizeaza noua tehnologie Fine Detail Technology II pentru a obtine cea mai buna calitate a imaginii in fotografie cu oricare din obiectivele mentionate, prin corelarea procesarii in functie de tipul de obiectiv atasat si setarile de diafragma.

Cel mai puternic vizor electronic de pana acum de la Olympus

Olympus da frau liber creativitatii cu vizorul electronic cu magnificare de 1.48x (de aproximativ de 1,3x mai mare decat cel al unui DSLR uzual) si rezolutie ridicata de 2.360.000 de puncte. Modul Preview HDR va permite monitorizarea imaginilor HDR in vizorul electronic inainte de declansare, oferind posibilitatea de a incerca patru setari cheie inainte de declansare: formatul, magnificarea, culoarea si supraexpunerea sau subexpunerea. OM-D E-M1 aduce un nou mod de ajustare a culorii: in loc de grafice si cifre, Colour Creator permite ajustarea culorii cu ajutorul reglajelor din partea superioara a camerei. Se pot verifica in timp real rezultatele cu ajutorul vizorului electronic. Camera porneste in doar 29ms – o latenta imperceptibila pentru utilizatori.

Cea mai robusta camera Olympus

Stabilizatorul de imagine hibrid pe 5 axe compenseaza miscarea in jurul axei obiectivului, miscarile pe orizontala si pe verticala, miscarile de giratie si translatie. Stabilizarea hibrida este atat de eficace incat puteti inregistra un film Full HD fara neclaritati chiar si in fuga, cu un obiectiv cu focala lunga, incadrand usor prin vizor sau monitorul LCD. Corpul realizat din aliaj de magneziu a fost izolat pentru rezistenta la stropire, praf si temperaturi scazute (este garantat sa functioneze perfect la temperaturi de pana la -10° C).

Cea mai isteata integrare WiFi de la Olympus

Functia WiFi integrata permite comunicarea rapida si simpla cu un smartphone compatibil. Se pot transmite imaginile selectate direct pe pagini web si social media prin intermediul telefonului si, de asemenea, telefonul poate fi utilizat ca telecomanda, de exemplu pentru evitarea atingerii camerei in timpul fotografierii cu timpi lungi de expunere. Conectarea este rapida si usoara prin intermediul unui cod QR. Imaginea poate fi vizualizata pe touch screen-ul telefonului si puteti focaliza si declansa de la distanta prin Wi-Fi (in modurile P, A, S, M), direct de pe display. Chiar si efectul unic si spectaculos Live Bulb poate fi previzualizat pe smartphone. Live Bulb actualizeaza imaginea Live View la intervale prestabilite, in timpul expunerii de lunga durata.

Cea mai prietenoasa camera pentru profesionisti

OM-D E-M1 a fost proiectat in stransa colaborare cu fotografi profesionisti care au furnizat o lista cu cerintele lor pentru a face camera mai ergonomica. Spre deosebire de DSLR-uri, comenzile sunt reconfigurabile, comutatoarele si inelele sunt mari si dispuse in asa fel incat camera sa stea confortabil in mana si sa fie usor de utilizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.