404 Not Found


nginx
Galaxy NX, cel mai performant aparat foto Samsung dotat cu Android – TechMagazin

Samsung-Galaxy-NX-Camera_thumb

Chiar daca nu este descris prin intermediul nici unui comunicat oficial, Galaxy NX are mari sanse sa se materializeze pana la sfarsitul lunii iunie. Camerele foto cu Android au fost popularizate intens de cei de la Samsung, dispozitivele din seria Galaxy Camera fiind un real succes printre utilizatorii de orice tip.

Desi imaginea de mai sus pare originala, momentan o astfel de creatie are statut de zvon, deoarece nu a fost anuntata pe canal oficial. Doar directorul diviziei de mobile de la Samsung, JK Shin a facut o aluzie la lansarea unui astfel de aparat mirrorless, dar momentan continuam sa-l descriem ca fiind ipotetic.

Aparut pe un site vietnamez, dispozitivul de mai sus a fost infatisat alaturi de un set format din trei obiective. La prima vedere, in parte din cauza ecranului capacitiv generos, Galaxy NX pare mai apropiat ca dimensiune de un DSLR clasic decat de un compact ce suporta lentile interschimbabile. Cum era de asteptat in cazul unui gadget menit sa fie controlat prin intermediul touchscreen-ului, NX vine cu doar cateva butoane fizice, in rest toti parametrii sunt configurati software. Aveti buton pentru captura foto, un buton separat pentru declansarea inregistrarilor video, o rotita pentru trecerea rapida prin meniuri, plus un alt buton pentru declansarea fortata a flash-ului

Sunt mari posibilitati ca versiunea preinstalata pe camera sa fie Android 4.2. Senzorul care sta la baza intregii afaceri va fi de tip APS-C de 20,3 megapixeli. Sensibilitatea ISO va atinge un maxim de 25.600, iar rezolutia maxim de captura video va fi restrictionata la Full HD. Cu o posibila lansare oficiala pe 20 iunie la Londra, se pare ca nu mai avem mult de asteptat pana vom afla pretul oficial pentru Galaxy NX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.