666-canon-EF-200-400mm-L-IS-USM-FSLjpg_13685114946_18020

Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x este un superteleobiectiv ce dispune de o optica de exceptie si o constructie foarte robusta, fiind companionul ideal deopotriva pentru fotografii profesionisti.

Acest teleobiectiv ofera o versatilitate crescuta fiind potrivit pentru o multime de situatii, de la portrete la fotoreportaj, fotografie de natura sau sport sau alte aplicatii care necesita fotografierea unui subiect aflat la o distanta mare si o excelenta separare a subiectului de fundal.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x are incorporat un teleconvertor cu factor x1.4X, obtinand astfel un obiectiv cu distanta focala 280-560mm si o diafragma maxima f/5.6.

Teleobiectivul beneficiaza de o diafragma f/4 pe toata plaja focala iar sistemul de stabilizare IS de ultima generatie care ofera pana la 4 stopuri de timp fara ca fotografia dumneavoastra sa iasa miscata. Teleobiectivul poate fi folosit atat cu aparatele foto cu senzor format APS-C, cat si cu cele Full Frame sau pe film.

• Teleconvertor incorporat
Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x are incorporat un teleconvertor cu factor x1.4X, obtinand astfel un obiectiv cu distanta focala 280-560mm si o diafragma maxima f/5.6.

• Imagini uimitoare cu o definitie excelenta si culori saturate.
Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x dispune de o optica de ividiat, elemente cu dispersie scazuta, elemente asferice ce alaturi de tratamentele multistrat va vor oferi imagini bogate in detalii si cu un contrast excelent.

• Focalizare rapida si silentioasa
Motorul de focalizare de tip USM asigura o focalizare rapida si silentioasa, fiind foarte eficient, mai ales la urmarirea unui subiect in miscare rapida. Zgomotul foarte redus in timpul focalizarii va permite sa obtineti filmari cu o coloana sonora excelenta.

• Luminozitate excelenta, un bokeh deosebit
Acesta este obiectiv foarte luminos avand o diafragma cu o deschidere de f/4, fiind ideal pentru fotografia sportiva, fotojurnalism si portrete. De asemenea, este potrivit pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal sau pentru situatiile de iluminare slaba.

• Rezistenta la intemperii si praf
Fotografiati fara griji in orice conditii meteo, Canon EF 200-400mm f/4L IS USM dispune de garnituri si elemente de protectie, rezitand atat la umiditate si stropi cat si la praf.

Specificatii:
• Distanta focala: 200-400mm (280-560mm cu teleconvertor )
• Diafragma maxima: f/4 (f/5.6 cu teleconvertor)
• Numar lamele diafragma: 9
• Compatibil Full Frame
• Diametru filtru: 52mm drop in

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.