cover2

Canon SX510 HS este un aparat foto, cu performante uluitoare. In ciuda dimensiunilor reduse acesta dispune de un impresionant zoom optic 30X , echivalentul unui obiectiv 24-720mm in format 35mm. Cu toate acestea, calitatea imaginilor obtinute este de exceptie, fara distorsiuni, cu un contrast foarte bun si culori saturate.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Compact, robust si foarte versatil, multumita zoomului 30x, a filmarii full HD si a stabilizatorului de imagine, Powershot SX 510 HS este companionul ideal in vacanta si calatorii, fiind potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, arhitectura, portrete, etc.

Principalele atribute ale aparatului Canon SX 50 HS
• Zoom optic 30x echivalent 24 – 720 mm in format 135
• Filmare Full HD 1080p
• Stabilizator optic de imagine ce poate compensa pana la 4.5 trepte de expunere
• Sensibilitate ISO maxima 3200
• Senzor CMOS cu retroiluminare si rezolutie de 12.1MP
• Monitor LCD de 3′ cu o rezolutie de 461,000 pixeli

Cu un zoom optic incredibil de 30x ce poate acoperi intervalul de la 24mm la 720mm (echivalent in formatul 135), puteti surprinde o multitudine de subiecte, – de la jeisaje si arhitectura la portrete si fotoreportaj si imagini cu viata salbatica. Un motor ultrasonic asigura utilizarea rapida si silentioasa a zoomului.

Imagini clare chiar si in conditii de iluminare slaba
Canon PowerShot SX510 incorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii IS ce va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere de pana la 2.5 stopuri mai lungi decat in mod normal.

Conectivitate WIFI
Va da posibilitatea sa folositi retele wireless pentru a transmite fotografiile sau filmele inregistrate spre calculatorul dumneavostra, spre un server sau spre publicare imediata in diferite site-uri. Este o functie foarte utila atat pentru fotojurnalisti cat si pentru fotografii de studio ce au nevoie de un transfer rapid si sigur al datelor.

Sincronizare cu GPS-ul smartphoneului
Canon Powershot SX510 va permite sincronizarea cu smartphoneul dumneavoastra. Astfel vor fi preluate informatiile GPS-ului telefonului legate de longitudine, latitudine si altitudine, vor fiii inregistrate in EXIF-ul imaginilor.

Filmare Full HD
Inregistrati filme Full HD 1080p superbe la 24 cps, cu sunet stereo. O miniconexiune HDMI-CEC permite redarea fara pierderi pe un televizor HD compatibil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.