404 Not Found


nginx
Black Friday 2014 la F64: la ce vor avea reduceri pasionații de fotografie – TechMagazin

Foto1_BF-630x420

Black Friday 2014 vine și la F64. Începând de vineri 21 noiembrie până duminică 23 noiembrie, F64 pornește campania pentru Vinerea Neagră.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Black Friday 2014 aduce reduceri la F64 la peste 350 de produse, în 2013 având aproximativ 300, și anunță stocuri de 25.000 de bucăți și prelungirea programului, magazinul fiind deschis și duminică, 23 noiembrie, între orele 10.00 și 18.00. Anul trecut, F64 a vândut de 9 milioane de lei în timpul primei campaniei de Black Friday, iar anul acesta estimează vânzări de peste 12 milioane de lei, cu 30% mai mari.

Cele mai atractive oferte vor fi la aparate foto compacte, tablete și telefoane cu prețuri pornind de la 199 de lei. În oferta F64 de Black Friday vor intra și ceasuri inteligente, gadgeturi pentru fotografii creative, dar și echipamente ce conțin specificații dedicate fotografilor avansați precum camere foto full frame și camere capabile să filmeze 4K. F64.ro s-a pregătit de Black Friday 2014 prin investiții în infrastructura web, dar și prin dezvoltarea mecanismului de whislist. Astfel, clienții își vor putea trece din timp produsul pe „lista de dorințe“ și în momentul în care debutează Black Friday aceștia știu dacă ceea ce doresc să cumpere beneficiază de reducere sau nu. De asemenea, au fost suplimentate echipele responsabile de call center, IT și livrări, dar și consultanță în magazin.

Brandurile partenere F64 de Black Friday 2014

Brandurile care vor participa alături de F64 la Black Friday sunt nume consacrate din industria echipamentelor foto-video precum: Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Olympus, Fujifilm, Zeiss, Sigma, Pentax, Leica, Tamron și Tokina. Vor fi în ofertă și produse de la Samsung, Lytro, Sandisk, Lexar, Tamrac, WF Fancier, Lowepro, Case Logic, Manfrotto, Giottos, Hama, Pixel, Hakutatz, Ekasilp, Elinchrom, X-Rite, Datacolor, Nissin, Wacom, Tascam, Hahnel și Acme. De asemenea, din 2013 F64 vinde și telefoane și tablete. De Black Friday vor fi disponibile produse de la companiile Samsung, UTOK, Prestigio, Alcatel, Gsmart, Acer, Allview, Golla, Motorola, HTC, LG și Vonino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.