404 Not Found


nginx
Aparat foto DSLR Pentax 645D body – TechMagazin

pentax-645d-body-18435

Prima camera foto digitala format mediu produsa de catre cei de la Pentax, 645D a captat atentia intregii lumi foto in primul rand prin senzorul CCD generos ca dimensiuni (44x33mm, de 1.7 ori mai mare ca cel al unei camere dSLR full frame) si rezolutia impresionanta de 40 MPx, oferind astfel o calitate extraordinara a imaginii, la un pret accesibil pentru gama de aparate din care face parte.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Pentax 645 D ofera de asemenea un corp robust din magneziu izolat la apa si praf, un procesor de imagine PRIME II capabil sa redea o plaja dinamica foarte larga, un camp de profunzime deosebit, si mai ales portabilitate ridicata pentru acest gen de camera.

40 Megapixeli
Un senzor CCD format mediu cu o rezolutie de nu mai putin de 40 MPx si o dimensiune fizica de 44x33mm, ofera o rezolutie de pana la 7264x5440px si implicit extraordinare posibilitati de crop si printuri de dimensiuni foarte mari.

Corp din aliaj de magneziu
Un sasiu construit din aliaj de magneziu si aluminiu, extrem de durabil dar in acelasi timp usor, stabil dpdv termic.

Rezistent la intemperii
Complet izolat impotriva apei, zapezii, frigului, a prafului etc

LCD generos de 3″
Un ecran LCD cu diagonala de 3″ si o rezolutie de 921.000px ce ofera cu usurinta zoom de pana la 32x, tratat antireflex, unghi larg de vizibilitate., cu o duritate si rezistenta foarte crescute.

Compatibilitatea cu diverse obiective
Compatibil cu noile obiective autofocus D FA cat si cu vechile obiective 645

11 puncte de focus SAFOX IX+ si sistem autofocus
Extrem de precis, ofera un raspuns rapid prin cele 11 puncte de focus cu detectie a lungimii de unda a luminii, astfel incat se dovedeste performant in orice situatii de iluminare.

Masurarea luminii pe 77 segmente
Extrem de precisa, ofera imagini corect expuse in orice situatie, chiar si in conditii de iluminare foarte dificila.

14 Bit RAW PEF si Adobe DNG
Fisiere RAW cu o adancime de culoare de 14 bit, format PEF sau Adobe DNG, asigura captarea unei plaje largi umbra/lumina si o flexibilitate deosebita in procesare.

Slot dublu pt carduri SD/SDHC
Dublu slot dedicat cardurilor de memorie SD/SDHC pentru o fiabilitate si siguranta crescuta a datelor, cu multiple optiuni configurabile de salvare.

ISO 100-1600
Sensibilitatea ISO 100-1600 asigura captarea imaginilor chiar si in conditii de iluminare slaba fara necesitatea folosirii unui blitz, pastrand in acelasi timp si nivelul de zgomot foarte scazut.

Balans de Alb flexibil
Optiuni de configurare si modificare extrem de flexibile ale balansului de alb, 3 setari Kelvin, salvarea a 3 preseturi manuale, ajustare fina etc, oferind astfel captarea extrem de precisa a coloritului scenei.

Pentaprisma de sticla, trapezoidala
Pentaprisma trapezoidala de sticla cu posibilitate de schimbare a ecranului de focus ofera o cuprindere de 98% pentru o incadrare perfecta.

Multiple optiuni de procesare JPEG
Multiple optiuni de procesare JPEG cum ar fi Bright, Natural, Portrait, Landscape, Vibrant, Muted, Reversal Film si Monochrome, pentru un rezultat final rapid fara necesitatea de procesare intensiva.

Functie de corectie optica
Posibilitati de corectare a efectelor optice date de obiective, cum ar fi aberatii cromatice, efect de butoi etc, selectand simplu din lentilele 645 disponibile.

1.1 cadre/s la 40 MPx
Fotografiere continua cu 1.1 cadre pe secunda la rezolutia maxima de 40 MPx, permitand astfel surpinderea unor cadre de actiune grozave.

Captura HDR din camera
Posibilitatea de captura si editare HDR direct din camera prin captarea a 3 cadre cu expuneri diferite, maximizand astfel detaliile pe toata plaja de expunere.

Mecanism de amortizare a oglinzii
Mecanismul de amortizare a oglinzii reduce atat vibratiile cauzate la declansare, cat si zgomotul produs.

Functie de blocare a oglinzii
Functia de blocare a oglinzii (Mirror Lockup) previne imaginile miscate din cauza oglinzii in cazul expunerilor lungi, asigurand cea mai clara captura.

Iesire HDMI
Iesire HDMI pentru redarea la rezolutie inalta pe ecranele HDTV.

Functie de nivela digitala
Functia de nivela digitala, extrem de utila in cazul fotografiilor de peisaj sau arhitectura, asigura o pozitionare extremm de precisa.

AcumulatorLi-Ion de mare capacitate
Acumulatorul de mare capacitate asigura o autonomie de pana la 800 de cadre pentru o singura incarcare, in conditii normale de fotografiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.