404 Not Found


nginx
Aparat foto DSLR Sigma SD1 Merrill

sigma-sd1-merrill-22617

Sigma SD1 Merrill este un aparat foto DSLR novator ce incorporeaza solutii tehnice unice, oferind imagini de exceptie, cu detalii uluitoare.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Revolutionar este si senzorul Foveon X3 de 46 megapixeli ce va furniza imagini incredibil de dataliate si o reproducere foarte naturala a nuantelor si tonurilor. Acest senzor are pixeli asezati pe trei straturi, a cate 15.3MP, asemenea peliculei foto. De asemenea, aparatul este dotat cu excelent sistem de masurare a expunerii ce este format din 77 de segmente si un sitem de focalizare automata cu 11 puncte.

• Senzor performant Foveon X3 CMOS cu o rezolutie de 46megapixeli
• Un monitor LCD generos de 3″
• Sistem de autofocus cu 11 puncte cu cruce dubla
• Sensibilitate ISO 100-6400
• Fotografiere in rafala cu 6fps
• Viteza obturator 30-1/8000 Sec
• Procesor de imagine True II Image
• Protectie la intemperii
• Carcasa din aliaj de magneziu

Senzor format APS-C Foveon X3 CMOS cu o rezolutie de 46megapixeli
Capturati imagini de inalta calitate, bogate de detalii, cu ajutorul senzorului CMOS Foveon X3. Acest senzor are pixeli asezati pe trei straturi, asemenea emulsiei de pe o pelicula foto (cate un strat pentru fiecare culoare prmara).
Culorile imaginilor sunt saturate dar naturale, iar detaliile fine sunt conservate chiar si in zonele intunecate, respectiv luminoase.

Performante de inalta calitate, chiar si in condtii de lumina redusa
Sigma SD1 Merrill ofera o calitate superba a imaginii, indiferent de conditiile de iluminare. Fotografiati cu aparatul în mana chiar si dupa apusul soarelui, multumita intervalului de sensibilitate ISO 100–6400.

Focalizare automata cu 11 puncte
Focalizati rapid si precis orice subiect, multumita sitemului de foacalizare automata cu 11 puncte. Toate aceste puncte dispun de senzori de tip cruce dubla, ce va vor ajuta sa focalizati chiar si in conditii de iluminare slaba.

Fotografiere continua la viteza mare.
Tineti pasul cu actiunea la 6 cps, inregistrand imagini JPEG in rafala practic nelimitata, pe un card UDMA mod 7.

Monitorul LCD de inalta rezolutie, de 7.5cm (3 inci)
Ecranul LCD de 3.0″ cu 460.000 de puncte cu unghiuri largi de vizionare va sigura o redare fidela, permitandu-va o cadrare usoara a subiectelor dificile, navigarea facila prin meniurile aparatului.

Body din aliaj de magneziu, rezistent la intemperii
Corpul din aliaj de magneziu este conceput sa reziste la praf si stropire ceea ce va permite utilizarea acestuia si in conditii foarte solicitante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.