404 Not Found


nginx
Aparat foto DSLR Canon EOS-1D C 4K - body

canon-eos-1d-c-4k-body-22258

Canon EOS-1D C ofera filme 4k superbe, imagini statice incredibile – totul cu o singura camera. O camera multimedia revolutionara care exceleaza atat in realizarea de imagini statice, cat si in inregistrarea filmelor, EOS-1D C integreaza filmele 4k si functiile video avansate, precum Canon Log Gamma, intr-un corp DSLR de inalta performanta.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

• Filme 4k
• 1080p la 50/60 cps; Canon Log Gamma
• Iesire HDMI necomprimata Full HD 8 biti 4.2.2
• Senzor CMOS Full Frame de 18,1 Megapixeli
• Fotografii cu pana la 12 cps cps si 14 cps
• Sistem de focalizare automata in 61 de puncte
• Gama ISO 100-25600
• Procesoare Dual DIGIC 5+
• Ecran LCD Clear View II de 8,1 cm (3,2”)
• Compatibilitate cu obiective EF si EF Cine

Filme 4k
Filmele standard de cinema digital, la o rezolutie de 4096 x 2160 (4k), sunt inregistrate pe carduri CF la 24 cps (23,976 cps) in format M-JPEG (8 biti 4.2.2) producand o calitate a imaginii de film exceptionala, adecvata pentru industria de cinema.

Functii video avansate
Functiile video avansate includ capturi Full HD (1080p) la viteze variabile ale cadrelor de pana la 50 sau 60 cps – ideale pentru actiunea rapida sau cu incetinitorul – plus selectorul personalizat pentru expunere, sunet si compresie si optiunea de decupare Super 35mm. Functia integrata Canon Log Gamma asigura o calitate neutra a imaginilor cu un interval dinamic larg (800%), pentru libertate maxima in etapa de post-productie. Iesirea HDMI necomprimata permite inregistrarea de materiale la 1920 x 1080 si 8 biti 4.2.2 si transmiterea catre dispozitive de inregistrare externe, in functie de diversele fluxuri de productie. Este inclusa o mufa pentru casti pentru monitorizarea nivelurilor audio reglabile manual.

Senzor CMOS Full Frame (Cadru intreg) de 18,1 MP
Senzorul CMOS Full Frame (Cadru intreg) de 18,1 MP de la Canon asigura performante uimitoare, producand imagini de inalta rezolutie, cu zgomot exceptional de redus, chiar si in conditii de lumina foarte redusa. De asemenea, acesta ofera rezultate optime prin obiective grandangulare si un control sporit al adancimii campului.

Fotografii superbe la viteza mare
Capturati fiecare secunda a actiunii cu fotografierea continua de pana la 12 cps, (14 cps in cazul fotografierii la viteza foarte mare), in rafale de pana la 180 de imagini JPEG mari (38 RAW).

Interval ISO urias
Cu un interval ISO exceptional de larg, de la 100 la 25600 pentru filme si de la 100 la 51200 pentru fotografii, care poate fi extins pana la valoarea incredibila ISO 204800, fotografierea poate continua in cele mai luminoase si pana la cele mai intunecate conditii de iluminare.

Sistem de focalizare automata in 61 de puncte
Un sistem de focalizare automata in 61 de puncte, de mare precizie, dispunand de 41 de senzori de tip incrucisat asigura o focalizare rapida si precisa a subiectilor ce se misca rapid, indiferent de conditiile de iluminare, plus 5 puncte centrale de focalizare automata de tip incrucisat dual pentru precizie suplimentara.

Procesoare Dual „DIGIC 5+”
Cea mai recenta generatie de procesoare Canon Dual „DIGIC 5+” furnizeaza cea mai rapida si mai avansata procesare a imaginii in prezent, pentru cea mai buna calitate a imaginii din clasa sa.

Ecran LCD mare, antireflexie
Un ecran LCD Clear View II mare, de 3,2”, de inalta rezolutie si 1.040.000 de puncte permite examinarea usoara si precisa a imaginilor si a clipurilor video. Structura extrem de rezistenta din sticla calita, antireflexie impiedica reflexiile chiar si in lumina intensa a soarelui.

Compatibilitate cu obiective EF
Compatibila cu intreaga gama de obiective EF de la Canon, inclusiv cu obiectivele Cinema EF de la Canon, cat si cu bliturile Speedlite EX si multe alte accesorii EOS existente.

• Canon EOS-1D C a luat premiul TIPA 2013 – BEST VIDEO DSLR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.