404 Not Found


nginx
1 NIKKOR 32mm f/1.2 – cel mai luminos obiectiv Nikon 1 – TechMagazin

32mm01

Nikon a anuntat lansarea celui mai luminos obiectiv creat pentru gama Nikon 1, 1 NIKKOR 32mm f/1.2.

Acest nou obiectiv 1 NIKKOR este excelent pentru portrete, oferindu-va viteza si un interval optim de focalizare, fara compromisuri in materie de portabilitate. Distanta focala de 32 mm este echivalentul a aproximativ 85 mm intr-un format de 35 mm pe film, o distanta standard pentru portrete, care permite obtinerea unor prim-planuri extrem de detaliate cu capul si umerii subiectului. Diafragma extrem de rapida de f/1,2 permite obtinerea unui efect bokeh foarte uniform, astfel incat puteti evidentia subiectii intr-un mod placut, reprezentand un avantaj clar in conditii de luminozitate redusa. Ideal pentru orice, de la portrete spontane pana la cadre organizate, acest obiectiv va permite sa surprindeti frumusetea chipului uman indiferent de situatie.

Click aici pentru pret si pentru mai multe detalii!

Cuprinzand noua elemente impartite in sapte grupuri, acest obiectiv ofera o calitate desavarsita a imaginilor. O diafragma circulara cu sapte lame asigura formarea unui efect bokeh placut, iar acest obiectiv este primul 1 NIKKOR care dispune de acoperirea Nano Crystal, ce reduce semnificativ formele dublate si petele luminoase, chiar si in situatiile in care sursa de lumina se afla in spatele subiectului. Motorul SWM (Silent Wave Motor) dedicat permite o focalizare uniforma si exacta, contribuind la inregistrarea silentioasa a filmelor. Pentru fotografii carora le face placere sa fotografieze in modul manual, acesta este primul obiectiv 1 NIKKOR care dispune de un inel de focalizare ce va permite sa controlati focalizarea in timp ce va uitati prin vizorul aparatului foto sau pe monitor.

Extrem de compact pentru un obiectiv cu o diafragma atat de mare si cu un exterior metalic de inalta calitate, acesta reprezinta o completare de exceptie a sistemului Nikon 1. Disponibil in culorile argintiu lucios si negru semi-lucios, se alatura aparatelor foto Nikon 1 de mici dimensiuni pentru a facilita obtinerea unor portrete de inalta calitate oriunde.

32mm02

Obiectivele 1 NIKKOR surprind viata cu o claritate exceptionala. Alaturi de portabilitatea, puterea si viteza aparatelor foto Nikon 1, dimensiunea redusa a obiectivelor 1 NIKKOR scoate cu adevarat in evidenta sistemul Nikon 1. Proiectata pentru cei care au un stil de viata activ, gama din ce in ce mai extinsa include in prezent noua obiective adecvate pentru numeroase situatii, fiecare obiectiv fiind optimizat pentru inregistrare video. Adaptorul pentru montura FT1 le permite fotografilor sa utilizeze obiective NIKKOR cu montura F cu aparatul lor foto Nikon 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.