404 Not Found


nginx
Regulamentul Oficial al Campaniei “Samsung Eco Bubble” – TechMagazin

eco_744x257

Campania „Samsung Eco Bubble” (denumit în cele ce urmează „Campania”) este organizata de S.C. Starcom MediaVest Group S.R.L., (denumită în prezenta „Organizatorul”), cu sediul in Bucuresti, Str. Nicolae Iorga, nr. 13, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/11643/2000, CUI 13598098, capital social 200 RON, avand numar de operator de date 10913.

Participanţii la Campanie sunt obligaţi să respecte toţi termenii şi conditiile Regulamentului Oficial (denumit în continuare “Regulament Oficial”), potrivit celor menţionate mai jos .

Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România, pe site-ul Samsung Romania, in sectiunea dedicata Campaniei: www.samsung.com/ro/ecobubble-promo fiind disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate in perioada 1 Octombrie 2013 – 10 Noiembrie 2013 (inclusiv) prin solicitare scrisa la adresa Bucuresti, Str. Nicolae Iorga, nr. 13, sector 1.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, prin intocmirea unui act aditional, urmând ca aceste modificări să fie facute publice pe site-ul Samsung Romania, in sectiunea dedicata Campaniei: www.samsung.com/ro/ecobubble-promo.

SECŢIUNEA 2. ARIA GEOGRAFICĂ DE DESFASURARE A CAMPANIEI PUBLICITARE

Campania este organizata online pe site-ul Samsung Romania, in sectiunea dedicata Campaniei www.samsung.com/ro/ecobubble-promo şi se desfăşoară pe teritoriul Romaniei, in perioada 1 Octombrie 2013 – 10 Noiembrie 2013 (inclusiv).

SECŢIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

Campania se deruleaza in perioada 1 Octombrie 2013 – 10 Noiembrie 2013 (inclusiv), ora 23:59:59 (inclusiv) , zilnic in intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59, cu respectarea datelor prevazute în prezentul Regulament Oficial, cu exceptia primei zile de Campanie, aceasta urmand a incepe pe timpul zilei.
Organizatorul nu îşi asumă nicio responsabilitate in legatura cu participarea la Campanie dupa data de 10 Noiembrie 2013, ora 23:59:59 (inclusiv), cu exceptia cazului in care o astfel de continuare ar avea loc ca rezultat al unui act aditional la prezentul Regulament, adus la cunostinta publicului prin modalitatile prevazute la Sectiunea 1 de mai sus.

SECŢIUNEA 4. CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CAMPANIA

La aceasta Campanie pot participa toti cetăţenii români (persoane fizice), cu domiciliul / resedinta in Romania (denumiti in continuare si „Participanti”) care la data inceperii Campaniei au implinit varsta de 18 ani si care fac dovada celor de mai sus pe toata perioada desfasurarii Campaniei si a revendicarii premiului.

NU pot participa la Campanie: firmele, brandurile sau oricare alt tip de organizatii care detin statut de persoana juridica.

La Campanie nu au dreptul să participe angajaţii societăţilor Samsung Romania, S.C. Starcom MediaVest Group S.R.L. şi nici ai celorlalte societăţi comerciale implicate în această Campanie, precum şi niciunul dintre membrii familiilor acestora (copii, părinţi, soţ/soţie, frate/soră).

În cazul în care, în urma verificărilor desfăşurate de către Organizator, rezultă că procesul de participare a fost fraudat sau a existat o incercare de fraudare a acestuia (Participantii s-au inscris in Campanie cu mai multe conturi sau cei care s-au inscris sunt firme/organizatii/branduri), Organizatorul îşi rezervă dreptul de a retrage Participanţilor premiile obţinute ca rezultat al activităţii lor şi / sau să restricţioneze participarea la Campanie până la încheierea acesteia.

Persoanele care nu îndeplinesc condiţiile impuse de Regulament, nu au dreptul să participe la aceasta Campanie şi nu pot intra în posesia premiului.

SECŢIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a putea participa la Campania desfasurata pe site-ul Samsung Romania www.samsung.com/ro/ecobubble-promo. Participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

1/ Sa achizitioneze o masina de spalat Samsung, de pe teritoriul Romaniei, din magazinele autorizate sa vanda produse comercializate de producatorul Samsung Romania, in perioada Campaniei publicitare, respectiv
1 Octombrie 2013 – 10 Noiembrie 2013 (inclusiv), care sunt identificabile prin Seria Produsului, camp obligatoriu pentru inscrierea in Campania publicitara;

2/ Sa acceseze sectiunea Campaniei www.samsung.com/ro/ecobubble-promo de pe site-ul Samsung Romania;

3/ Sa completeze complet si corect formularul de inscriere, ce contine urmatoarele campuri obligatorii:

 • Nume
 • Prenume
 • Telefon mobil la care poate fi contactat pe toata perioada Campaniei publicitare
 • Adresa de e-mail valida la care poate fi contactat pe toata perioada desfasurarii Campaniei
 • Numele modelului masinii de spalat achizitionate
 • Seria produsului (serial number) achizitionat formata din caractere numerice, ce poate fi identificata pe interiorul hubloului masinii de spalat; seria trebuie completata in formular fara spatii sau alte caractere intre caracterele acesteia
 • Data achizitiei masinii de spalat
 • Numele magazinului de unde a fost achizitionata masina de spalat
 • Orasul magazinului de unde a fost cumparata masina de spalat

4/ Sa raspunda setului de 2 intrebari:

Ce rol au gadget-urile/ tehnologia moderna in viata ta?
Functionalitate, performanta produselor e data de rolul lor practic in viata mea
In primul rand distractie si divertisment (jocuri, muzica, poze)
Sunt pasionat de gadget-uri in sine, vreau sa le am pe cele mai noi
Ma tine in contact cu ce e nou si modern in societate
Aleg tehnologie de top, inovativa, brand-uri de succes
Ma tine in contact permanent cu prietenii (site-uri de socializare, sharing)
Cand iti alegi un gadget:
Ma intereseaza in primul rand performanta, pentru care caut cel mai bun pret
Sunt dispus sa platesc un pret mai mare pentru a avea gadget-uri moderne, de ultima ora
Nu sunt dispus sa investesc sume importante, caut cel mai bun produs pentru bugetul pe care il am.

5/ Sa finalizeze inscrierea prin:
apasarea butonului „Inscrie-te!”, in perioada 1 Octombrie 2013 – 10 Noiembrie 2013 (inclusiv).

 • bifarea „Sunt de acord cu Regulamentul Campaniei”.
 • bifarea acordului de primire sau nebifarea acestuia in privinta materialelor promotionale din partea companiei Samsung Romania S.R.L. pe viitor

6/ Sa nu returneze produsul cumparat in termen de 30 de zile calendaristice din momentul validarii finale. In cazul in care Participantul returneaza produsul cumparat in intervalul mai sus mentionat, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.
Un Participant se poate inscrie in orice zi din perioada Campaniei, indiferent de ziua in care a achizitionat masina de spalat, cu conditia ca aceasta sa fie achizitionata in perioada 1 Octombrie 2013 – 10 Noiembrie 2013 (inclusiv).

In situatia in care Participantii nu vor completa unul dintre campuriile obligatorii, nu vor putea intra in tragerea la sorti .

In cazul in care campul care contine seria produsului nu este completat corect de catre Participant, dar se poate dovedi ulterior, in cazul validarii, ca produsul a fost achizitionat in perioada Campaniei, Participantul va putea intra in posesia premiului, conform sectiunii de validare a Participantilor inscrisi in Campanie.

In cazul in care doi Participanti  vor inscrie aceeasi serie a produsului de pe conturi diferite, va fi luata in considerare inscrierea corecta, aceea care va dovedi faptul ca datele Participantului inscris corespund cu cele de pe documentele de achizitionare a masinii de spalat.

Prin inscrierea in Campania „Samsung Eco Bubble” Participantii isi asuma răspunderea ca datele corespunzatoare formularului completat in sectiunea Campaniei de pe site-ul Samsung Romania le apartin in totalitate. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru inscrierea unor date incorecte sau unor date care aparţin altor persoane.

Un Participant va fi identificat pe toată perioada de desfăşurare a Campaniei după:

 • numarul de telefon
 • seria produsului inscris in Campanie

Un Participant identificat dupa numarul de telefon si seria produsului poate inscrie in Campanie o singura data produsul achizitionat ; in cazul in care achizitioneaza mai multe masini de spalat in perioada campaniei, le poate inregistra pe toate , pe rand, intrand astfel in tragerea la sorti, cu un numar de sanse egal cu numarul de produse inscrise in Campanie.

O masina de spalat achizitionata poate fi inscrisa in Campanie o singura data.

SECŢIUNEA 6. DESCRIEREA PREMIILOR OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI

In cadrul acestei campanii publicitare se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

 • 3 premii constand in excursii Spa pentru 2 persoane la Praga ;
 • 50 premii constand in tablete wi-fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (cod P3110)

Valoarea totală comercială estimată a premiilor este 46,913 Ron (TVA inclus).

S.C. Starcom MediaVest Group S.R.L.  se obliga sa retina la sursa si sa plateasca bugetului de stat impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legislatia in vigoare privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

6.1 Descrierea premiilor – Excursie Spa la Praga

6.2 Descrierea premiilor – tablete wi-fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (cod P3110)

Premiile constand in tablete wi-fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (cod P3110)  au urmatoarele detalii tehnice:

Tipn procesor: Dual Core
Tehnologie display: Capacitive Multi-Touch
Diagonala: 7 inch
Rezolutie: 1024 x 600
Reproducere culori: 16 milioane
Capacitate memorie:1024 MB
Audio: Difuzoare stereo
Camera WEB: spate: 3 MP, fata: 0.3 MP
Greutate: 345 g
Dimensiuni (W x D x H): 193.7 x 122.4 x 10.5 mm

Câştigatorii vor primi doar premiile expres prevăzute în prezentul Regulament Oficial. Câştigătorii nu pot cere modificarea naturii, modelului, cantităţii, condiţiilor şi modului de acordare al premiilor.
În situaţia în care un câştigător refuză să accepte premiul câştigat, respectivul premiu nu va fi înlocuit cu un alt premiu sau beneficiu şi nici nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.

SECŢIUNEA 7. METODOLOGIA DE ACORDARE A PREMIILOR, VALIDAREA CASTIGATORILOR ŞI LIVRARE A PREMIILOR

In cadrul acestei Campanii, un Participant poate castiga , indiferent de numarul de produse pe care le inscrie, maxim:

 • 1 premiu constand intr-o excursie la Spa la Praga
 • 1 premiu constand intr-o tableta wi-fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (cod P3110)

Un Participant va fi identificat pe toata perioada de desfasurare a Campaniei dupa numarul de telefon si seria produsului inscris.

Identificarea se va realiza, pe baza datelor comunicate in momentul validarii telefonice si/sau finale.
In cazul in care in momentul validarii telefonice si/sau finale un castigator extras va fi identificat ca fiind deja castigator al unui premiu de acelasi fel, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerve, in ordinea desemnarii acestora.

7.1 Metodologia de acordare a premiilor Excursie Spa la Praga

Dupa incheierea Campaniei, in data de 10 Noiembrie 2013 va avea loc tragerea la sorti pentru acordarea celor 3 premii constand in 3 excursii la Spa la Praga.

Tragerea la sorti se va face pe baza unui algoritm electronic specializat, dintre toate inscrierile Participantilor indentificati prin numar de telefon si seria produsului, care s-au inscris pe toata perioada desfasurarii Campaniei, respectiv 1 Octombrie 2013 – 10 Noiembrie 2013.

In cadrul tragerii la sorti se vor extrage dupa cum urmeaza: mai intai vor fi extrasi cei 3 castigatori de premii constand in excursii Spa la Praga, dupa care se vor extrage cele 15 de rezerve (cate 5 rezerve pentru fiecare premiu, pentru cazul in care unul dintre castigatorii premiilor nu este apt sa beneficieze de premiu, refuza premiul sau nu a indeplinit/a incalcat in totalitate/o parte din termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial).

In total se vor extrage 3 castigatori si 15 rezerve.

Participantii vor intra in tragerea la sorti cu numarul de inscrieri efectuate in perioada de desfasurare a Campaniei insa pot castiga un singur premiu constand in excursie.

Castigatorii desemnati in cadrul tragerii la sorti vor putea intra in posesia premiilor conform sectiunii „Validarea castigatorilor”.

7.2. Metodologia de acordare a premiilor tablete wi-fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (cod P3110)

Dupa incheierea Campaniei, in data de 15 Noiembrie 2013 va avea loc o tragere la sorti dintre toti Participantii indentificati prin numar de telefon si seria produsului, care s-au inscris pe toata perioada desfasurarii Campaniei, respectiv 1 Octombrie 2013 – 10 Noiembrie 2013.

In cadrul acestei trageri la sorti se vor extrage dupa cum urmeaza: mai intai vor fi extrasi cei 50 de castigatori de premii constand in tablete wi-fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (cod P3110), dupa care se vor extrage cele 250 de rezerve (cate 5 rezerve pentru fiecare premiu, pentru cazul in care unul dintre castigatorii premiilor nu este apt sa beneficieze de premiu, refuza premiul sau nu a indeplinit/a incalcat in totalitate/o parte din termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial).

In total se vor extrage 50 castigatori si 250 rezerve.

Participantii vor intra in tragerea la sorti cu numarul de inscrieri efectuate in perioada de desfasurare a Campaniei insa pot castiga un singur premiu constand in tableta wi-fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (cod P3110).

Castigatorii desemnati in cadrul tragerii la sorti vor putea intra in posesia premiilor conform sectiunii „Validarea castigatorilor”.

7.3. Validarea castigatorilor

Validarea castigatorilor (atat a celor de Excursie Spa la Praga, cat si a celor de tablete wi-fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (cod P3110)  se va face in doua etape:

1/ Etapa 1 – validarea telefonica
In cadrul acestei etape castigatorii desemnati vor fi contactati telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului, de 2 ori in 2 zile lucratoare diferite, pe numarul de telefon completat in formularul de inscriere,  pentru verificarea urmatoarelor:
confirmare participare la Campanie
confirmare date completate in formularul de inscriere in Campanie (inclusiv seria produsului – serial number )
preluarea CNP-ului pentru a se verifica daca participantul a mai castigat un premiu de acelasi fel; in cazul in care acesta a mai castigat un premiu de acelasi fel, va fi invalidat si se va apela la rezerve, in ordinea desemnarii acestora.
câştigătorii se obligă de asemenea să furnizeze Organizatorului sau reprezentantului acestuia CNP-ul; în baza prevederilor Codului Fiscal, conform căruia plătitorii de venituri, cu regim de reţinere la sursă a impozitelor, au obligaţia să depună o declaraţie privind calcularea şi reţinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de     venit, la organul fiscal competent, până la data de 30 iunie a anului fiscal curent pentru anul expirat;
in cazul în care câştigătorul refuză să indice codul său numeric personal, acestuia nu îi va fi acordat premiul câştigat, urmând a fi decăzut din drepturile de a reclama acest premiu;
confirmarea detinerii in original a bonului fiscal si a facturii fiscale, care sa ateste achizitionarea produsului, in perioada Campaniei
preluarea adresei de livrare a premiului (doar pentru castigatorii de tablete wi-fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (cod P3110)

In situaţia în care la momentul validării telefonice câştigătorul declară că nu acceptă premiul, refuza sa furnizeze datele personale solicitate de Organizator in cadrul validarii telefonice sau nu poate fi contactat conform celor menţionate mai sus, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerve, in ordinea desemnarii acestora. Se va urmari acelasi procedeu de validare ca si in cazul castigatorilor. In situatia in care si rezervele vor fi invalidate, atunci premiul nu se va mai acorda si va ramane in posesia Organizatorului.

2.1/ Etapa 2 – validarea finala a castigatorilor de premii Excursie Spa la Praga

Pentru validarea finala, castigatorii trebuie sa trimita la adresa de email validare@telcor.ro, in maxim 2 zile lucratoare de la data validarii telefonice urmatoarele documente:

 • copie dupa cartea de identitate;
 • copie dupa bonul fiscal si factura fiscala, care sa ateste achizitionarea produsului inscris in Campanie (in perioada 1 Octombrie 2013 – 10 Noiembrie 2013)
 • Nota: Toate facturile trebuie emise pe persoana fizica, iar datele de pe factura fiscala semnata si stampilata trebuie sa corespunda cu copia actului de identitate al persoanei care se inscrie in Campanie.
 • copia CI/BI a persoanei care ii va insoti in excursie
 • Nota: Atat castigatorul cat si insotitorul acestuia trebuie sa detina o carte de identitate sau un pasaport valabil cu cel putin 6 luni inainte de data plecarii.

In situatia in care unul dintre castigatori nu a trimis in maximum 2 zile lucratoare de la data validarii telefonice, documentele de mai sus, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerve, in ordinea desemnarii acestora. Se va urmari acelasi procedeu de validare ca si in cazul castigatorilor. In situatia in care si rezervele vor fi invalidate, atunci premiul nu se va mai acorda si va ramane in posesia Organizatorului.

In cazul in care, in urma validarii telefonice realizate de catre Organizator se constata faptul ca unul dintre castigatori a inscris aceesi serie a produsului de pe doua sau mai multe formulare de inregistrare, rezulta ca procesul de participare a fost fraudat si in acest caz Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu acorda premiile castigate.

In cazul in care in momentul validarii telefonice/finale castigatorul extras va fi identificat ca fiind castigator al unui premiu de acelasi fel, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerve, in ordinea desemnarii acestora.
Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere si nu va acorda nicio despagubire/compensatie in cazul in care oricare dintre castigatori nu a mai putut efectua deplasarea.
De asemenea  Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru probleme, independente de vointa sa, care pot aparea, cum ar fi dar fara a se limita la:
avionul nu pleaca la data si ora specificate sau zborul este anulat, ca urmare a unor probleme ale companiei aeriene sau a altor probleme independente de vointa Organizatorului;
autoritatile nu permit iesirea din tara/intrarea in alt stat a castigatorului;
castigatorul nu ajunge la hotel la timp, iar cazarea ii este anulata;
daunele provocate de castigator la hotel, mijloace de transport etc., vor fi suportate integral de acesta, organizatorul neavand nicio raspundere etc.
Existenta sau aparitia pana la data plecarii in excursie a oricarei cauze de impiedicare a castigatorului de a beneficia de premiu, nu naste nicio obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.
Un Participant poate castiga un singur premiu constand in excursie.
Câstigătorii premiilor oferite în cadrul acestei Campanii nu pot ceda premiul unei alte persoane.Câstigătorii premiilor oferite în cadrul acestei Campanii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în alte bunuri a premiului si nici nu pot schimba caracteristicile premiului câstigat.

Lista castigatorilor validati finali va fi afisata pe pagina Samsung Romania www.samsung.com/ro in maximum 5 zile de la data validarii finale a acestora.

Vor fi invalidaţi câştigătorii în următoarele cazuri:

 • Câştigătorii nu respectă termenii şi condiţiile acestui Regulament Oficial;
 • Câştigătorii nu respectă condiţiile de validare enumerate în Regulamentul Oficial;
 • Castigatorii nu trimit in maximum 2 zile lucratoare de la data contactarii  documentele mentionate in prezentul Regulament Oficial
 • Câstigătorii nu pot fi contactaţi pentru validarea telefonica
 • Câstigătorii sau insotitorii nu detin BI/CI sau pasaport valabil cu 6 luni inainte de data plecarii
 • Castigatorii refuza premiul;
 • Castigatorul este o persoana juridica ori este angajat al Organizatorului sau al Samsung Romania SRL.

2.2/ Etapa 2 – validarea finala a castigatorilor de premii tablete wi-fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (cod P3110)

Pentru validarea finala, castigatorii trebuie sa trimita la adresa de email validare@telcor.ro, in maxim 2 zile lucratoare de la data validarii telefonice urmatoarele documente:

copie dupa cartea de identitate;
copie dupa bonul fiscal si factura fiscala, care sa ateste achizitionarea produsului inscris in Campanie (in perioada 1 Octombrie 2013 – 10 Noiembrie 2013)
Nota: Toate facturile trebuie emise pe persoana fizica, iar datele de pe factura fiscala semnata si stampilata trebuie sa corespunda cu copia actului de identitate al persoanei care se inscrie in Campanie.

In situatia in care unul dintre castigatori nu a trimis in maximum 2 zile lucratoare de la data validarii telefonice, documentele de mai sus, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerve, in ordinea desemnarii acestora. Se va urmari acelasi procedeu de validare ca si in cazul castigatorilor. In situatia in care si rezervele vor fi invalidate, atunci premiul nu se va mai acorda si va ramane in posesia Organizatorului.

In cazul in care, in urma validarii telefonice realizate de catre Organizator se constata faptul ca unul dintre castigatori a inscris aceesi serie a produsului de pe doua sau mai multe formulare de inregistrare, rezulta ca procesul de participare a fost fraudat si in acest caz Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu acorda premiile castigate.

In cazul in care in momentul validarii telefonice/finale castigatorul extras va fi identificat ca fiind castigator al unui premiu de acelasi fel, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerve, in ordinea desemnarii acestora.

Lista castigatorilor validati final va fi afisata pe pagina Samsung Romania www.samsung.com/ro in maximum 5 zile de la data validarii finale a acestora.

Vor fi invalidaţi câştigătorii în următoarele cazuri:

 • Câştigătorii nu respectă termenii şi condiţiile acestui Regulament Oficial;
 • Câştigătorii nu respectă condiţiile de validare enumerate în Regulamentul Oficial;
 • Castigatorii nu trimit in maximum 2 zile lucratoare de la data contactarii  documentele mentionate in prezentul Regulament Oficial
 • Câstigătorii nu pot fi contactaţi pentru validarea telefonică conform termenelor menţionate în prezentul Regulament Oficial;
 • Castigatorii refuza premiul;
 • Castigatorul este o persoana juridica ori este angajat al Organizatorului sau al Samsung Romania SRL.

7.4.1. Livrarea premiilor Excursiile la Spa

Dupa validarea finala, castigatorii vor primi in maximum 5 zile lucratoare de la data validarii finale toate documentele si instructiunile necesare excursiei.

În faza recepţionării premiilor, câştigătorii trebuie să prezinte în original un document de identitate (CI/BI).

Toti câştigătorii vor completa un proces verbal de predare-primire a premiului. Acesta va fi înmânat reprezentantului Organizatorului şi vor fi folosite pentru validarea premiului.

7.4.2. Livrarea premiilor tablete wi-fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (cod P3110)

Câştigatorii premiilor finale vor fi contactati de catre curier în maximum 45 de zile calendaristice de la data validarii finale și li se va comunica modalitatea prin care pot intra in posesia premiului.

În faza recepţionării premiilor, câştigătorii trebuie să prezinte în original un document de identitate (CI/BI);

Toti câştigătorii vor completa un proces verbal de predare-primire a premiului. Acesta va fi înmânat reprezentantului Organizatorului şi vor fi folosite pentru validarea premiului.

Persoanele care nu îndeplinesc condiţiile impuse de Regulamentul Oficial, nu au dreptul să participe la aceasta Campanie şi nu vor intra în posesia premiului.

Orice eroare si/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate Organizatorului nu atrage raspunderea acestuia, acuratetea datelor de contact furnizate de participanti fiind in responsabilitatea exclusiva a acestora. Organizatorul nu este responsabil nici in cazul in care un Participant desemnat castigator nu poate fi contactat din cauza numelui, adresei sau numarului de telefon incorecte / incomplete.

Reclamatiile referitoare la premiul castigat ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi luate in considerare de catre Organizator.
In cazul in care premiile nu pot fi livrate din motive independente de Organizator (adresa gresita, schimbata, imposibilitatea contactarii castigatorului dupa stabilirea adresei de livrare) si sunt returnate de curier Organizatorului, premiile se anuleaza si nu mai pot fi revendicate, ele ramanand in posesia Organizatorului.

SECŢIUNEA 8. RĂSPUNDERE

Organizatorul şi societăţile comerciale implicate în organizarea Campaniei nu îşi asumă răspunderea pentru imposibilitatea participării la Campanie datorită unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defecţiuni tehnice ale operatorilor de telefonie mobilă sau internet.

Organizatorul nu este responsabil pentru neconformităţile care sunt/pot apărea la premiile acordate.
In cazul in care castigatorii refuza premiul sau nu pot fi validati in termenul prevazut in Regulament, acestia vor fi invalidati iar premiile nu se vor mai acorda, ramanand in posesia Organizatorului.

Prin înscrierea in Campanie, participanţii sunt de acord să respecte Regulamentul Oficial, precum şi toate deciziile luate de Organizator şi colaboratorii săi în toate aspectele legate de implementarea Campaniei.

Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru validitatea datelor personale furnizate de către Participanţi.
Organizatorul nu are nicio obligaţie de a întreţine corespondenţă cu solicitanţii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite în prezentul Regulament Oficial sau ulterior încheierii Campaniei.

Organizatorul Campaniei şi societăţile comerciale implicate în organizarea acestuia nu îsi asumă răspunderea pentru:
Situaţiile în care un Participant nu poate accesa aplicaţia de pe pagina de Facebook, din motive care nu ţin de funcţionalitatea aplicatiei, de genul, dar fara a se limita la: conexiune Internet, programe instalate, probleme cu reţeaua electrica, erori cauzate de întreruperea neaşteptată a serviciului de hosting al site-ului etc sau alte motive independente de Organizator.

Situaţii în care datele completate în aplicaţia de pe Facebook (de exemplu, număr de telefon mobil, adresa de e-mail) conţin erori, sunt incomplete şi / sau aparţin altei persoane

SECŢIUNEA 9.   PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea in Campanie participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Inscrierea in Campanie si furnizarea datelor cu caracter personal reprezinta acordul expres al participantilor ca datele lor personale sa fie prelucrate de compania S.C. Starcom MediaVest Group S.R.L. inregistrata ca Operator de date cu caracter personal nr. 10913 si a posibilitatii de a le fi furnizate informatii despre produsele si evenimentele organizate de S.C. Starcom MediaVest Group S.R.L. si partenerii sai. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.

Tuturor participanţilor la prezentul Campanie le sunt garantate drepturile cu privire la protecţia datelor cu caracter personal în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de intervenţie, de opoziţie, de a solicita stergerea datelor, de a se adresa instanţei competente şi de plângere către autoritatea de supraveghere.

În înţelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus menţionate aparţinând persoanelor vizate au următorul continut:
Dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la Operator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de către acesta. Astfel, la cererea scrisă, semnată şi datata a persoanei respective, adresată in atentia Operatorului, str. Nicolae Iorga, nr. 13, sector 1, Bucureşti, o dată pe an, în mod gratuit, compania S.C. Starcom MediaVest Group S.R.L. va confirma dacă utilizează date care o privesc sau va înceta orice prelucrare a acestora.

Dreptul de intervenţie asupra datelor: Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la Operator, la cerere şi în mod gratuit:
dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;
realizarea notificării către terţele persoane cărora le-au fost dezvăluite datele, a oricărei operaţiuni efectuate conform pct. (i) sau (ii), daca aceasta notificare nu se dovedeşte imposibilă sau nu presupune un efort disproporţional faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat. Astfel, S.C. Starcom MediaVest Group S.R.L. va rectifica, actualiza, bloca, şterge sau transforma în date anonime toate acele date a căror folosire nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001.
Dreptul de opoziţie: Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop (reprezentând alin.2 al art.15 din legea 677/2001).

Pe durata Campaniei, Participantilor li se vor colecta următoarele date personale:
Nume şi Prenume;
Telefon mobil
Adresa de e-mail;

Câştigătorilor Campaniei li se vor colecta următoarele date personale:
Nume şi Prenume;
Un număr de telefon alternativ;
Adresa şi localitatea din BI/CI si adresa la care doreşte să îi fie livrat premiul;
CNP.

Scopurile constituirii bazei de date sunt: participarea la Campanie, desemnarea castigatorilor, înmânarea premiilor câştigătorilor precum si  posibilitatea de a le furnizata participantilor informatii despre produsele si evenimentele organizate de S.C. Starcom MediaVest Group S.R.L si partenerii sai.

Organizatorul va respecta dispozitiile art.12 din Legea nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, referitor la transmiterea de informaţii prin e-mail şi alte mijloace electronice.

Prin înscrierea in Campanie, Participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial şi cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi isi pot da acordul ca, în cazul în care vor câştiga, numele, prenumele şi premiul câştigat să fie folosite în scopuri publicitare, fără alte obligaţii sau plăţi.

Anuntarea castigatorilor va fi un eveniment public, numele castigatorilor urmand sa fie facut public potrivit legislatiei in vigoare.

Datele sunt protejate conform legislatiei in vigoare pentru confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor.

SECŢIUNEA 10.   ÎNCETAREA CAMPANIEI
Prezenta Campanie poate înceta înaintea termenului menţionat în Secţiunea 3 numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie forţă majoră, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive îndependente de voinţa sa, de a continua prezenta Campanie sau printr-o decizie a Organizatorului, dar numai dupa anuntarea prealabila a publicului.

SECŢIUNEA 11.   LITIGII
În cazul unor potenţiale litigii apărute între Organizator şi participanții la Campanie, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, parţile implicate în litigiu se vor adresa pentru soluţionare instanţelor competente române în jurisdicţia cărora se află Organizatorul. Orice reclamaţii sau sesizări referitoare la Campanie se primesc în scris, la adresa Bucuresti, Str. Nicolae Iorga, nr. 13, sector 1, România de către Organizator pâna la data de 30 noiembrie (inclusiv).

Prezentul Regulament este disponibil online la adresa: www.samsung.com/ro/ecobubble-promo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.