404 Not Found


nginx
Noile masini de spalat gama Smart Blue Line de la BEKO – TechMagazin

744x257-Beko-Masini

BEKO iti pune la dispozitie 5 modele noi de masini de spalat rufe, care imbogatesc linia Smart Blue Line si care reprezinta un pas mai departe privind dotarile tehnologice inglobate. Noile modele se disting prin faptul ca au in dotare lumina albastra in interiorul cuvei, pe toata durata spalarii. Lumina albastra induce o atmosfera placuta in spatiul casnic si placerea de a interactiona cu produsul.

Astfel, la selectarea oricarui program din cele specifice liniei Smart Blue Line destinate celor mai speciale tesaturi (Dark Care pentru rufe inchise la culoare, Anti-alergic pentru persoane cu pielea delicata si Eco Clean 20º pentru spalare ecologica), se activeaza la interiorul hubloului o fanta luminoasa de culoare albastra, care semnalizeaza modul de functionare ales.

Noile masini de spalat Beko Smart Blue apartin unei clase de eficienta energetica superioara, de pana la A++, ofera viteza de centrifugare de pana la 1.400 rpm si beneficiaza de rezistenta nichelata High Tech, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii (cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta), eliminarea consumului suplimentar de energie si crestea duratei de viata a rezistentei de pana la 100 de ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.