404 Not Found


nginx
Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2X – pret si caracteristici ! – TechMagazin

Samsung-WF60F4E5W2X-1200-RPM-6-kgAm prezentat fel si fel de gadget-uri insa niciodata nu am prezentat o masina de spalat inteligenta. Modelul WF60F4E5W2X de la Samsung este exact masina de spalat rufe care este performanta, are un design nemaipomenit si vine cu un pret destul de interesant. Cand discutam de caracteristici, putem sa evidentiem tehnologia Eco Bubble, o tehnologie care o vom evidentia in randurile de mai jos.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

De acum inainte puteti spala rufele si in apa rece ca si in apa calda, asta datorita tehnologiei Eco Bubble™. Practic la fiecare spalare vei economisi energie, o tehnologie revolutionara de la Samsung care amesteca detergentul cu aer si apa inainte de inceperea ciclului de spalare, generand bule de spuma care patrund in tesaturi mai rapid decat detergentul concentrat.

Pe langa aceasta tehnologie inovatoare mai regasim Diagnosticarea inteligenta, aceasta functie nu repara masina de spalat insa va informeaza exact unde este problema si ce se poate face pentru rezlvarea ei. Aceasta functie este valabila doar cu ajutorul unui smartphone cu scanare cu LED-uri.

Ce mai este interesant la aceasta masina de spalat rufe este faptul ca avem si un program rapid de 15 minute. Se poate modifica setarea temporizatorului (optiunile cuprind: 15, 20, 30, 40, 50 si 60 de minute), in functie de dimensiunile incarcaturii si de programul ales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.