404 Not Found


nginx
FitMix - blenderul revolutionar

4112_kiemelt

Îngrijiţi-vă de sănătatea dumneavoastră şi a familiei! Vă prezentăm fantasticul FitMix. FitMix nu este un turmix obişnuit, este mult mai mult! Vedeţi câte ştie să facă:

FITMIX este ideal pentru sucurile din fructe, pentru turmixurile sănătoase din fructe, şi pentru pregătirea băuturilor energizante cu cereale. În câteva clipe se pot prepara, îngheţate cremoase, sau deserturi gustoase.

Deoarece în bol se poate turna chiar şi apă fierbinte, din legume/zarzavaturi proaspete (crudităţi) se pot prepara supe fierbinţi. Sucuri din fructe proaspete, turmixuri de fructe sau deserturi cremoase, toate naturale şi sănătoase în doar câteva clipe!

Comanda-l chiar acum de la MediaShop!

DE MARE RANDAMENT, CUŢITE ASCUŢITE CA BRICIUL

Mulţumită randamentului motorului de 450 W răcit cu aer şi a celor 4 cuţite piranha ascuţite ca briciul, mărunţeşte în câteva clipe fructele, legumele/zarzavaturile, fără a fi nevoie să renunţati la valoroasele fibre şi vitamine, deoarece şi acestea rămân în turmix. Stabilitatea aparatului este asigurată de ventuzele din silicon de pe talpa aparatului. Datorită celor 3 butoane ergonomice luminate pentru trei funcţii şi a celor 2 trepte de viteză, folosirea este extrem de uşoară!

Cu FitMix, dumneavoastră, preparaţi turmixuri gustoase şi sănătoase, precum şi pireuri delicioase din fructe /legume indiferent că sunt moi sau tari. Mulţumită cuţitelor puternice şi a aşezării acestora, aparatul aspiră în jos materiile prime cu aşa numita tehnologie circulatorie, la fel ca un aspirator. FITMIX face faţă cu uşurinţă chiar şi gheţii, în acest fel puteţi prepara îngheţate şi deserturi gustoase cu gheaţă.

BOL URIAŞ 1,5 litri DIN POLICARBONAT CU CANEA/ROBINET EXTRA

Bolul uriaş cu capacitatea de 1,5 litri din policarbonat practic este incasabil, cu capac special cu deschidere, în acest fel puteţi condimenta şi mai târziu, pe parcursul pregătirii băuturile şi turmixurile preferate. Proiectanţii aparatului au conceput aparatul pentru ca să fie cât mai practic, de aceea capacul este în acelaşi timp şi pahar măsură. Mai mult, au dotat în partea de jos a bolului o canea (robinet), pentru ca şi copiii mici sau mari să-şi poată turna cu uşurinţă băutura preferată în pahar. Pe baza experienţei clienţilor, copiii adoră această inovaţie!

EXTRA: CADOURI ÎN COLET!

Dacă acum comandaţi revoluţionarul FitMix, vă facem cadou caietul cu reţete delicioase, băţul special pentru prepararea îngheţatei, precum şi minirobotul pentru mărunţit, tocat, răzălit în câteva clipe. Nu rataţi această ocazie unică! Valoarea cadourilor poate fi de câteva sute de LEI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.