404 Not Found


nginx
Cafetiera Espresso Tip Italia – TechMagazin

Cafeaua sau nectarul zeilor este una dintre cele mai importante surse de antioxidanti, care ajuta la vindecarea si prevenirea multor boli. Deliciosul lichid negru reprezinta una dintre cele mai apreciate bauturi in intreaga lume. Pentru pastrarea aromei si a calitatii cafelei, aceasta trebuie pregatita in recipiente potrivite.

Cea mai aromata si tare cafea se obtine in acest tip de cafetiera, garantata de calitatea italiana. Aceasta cafetiera este alcatuita din: recipientul pentru apa, sita fina in care se adauga cafeaua macinata si un recipient de colectare al cafelei. Cafetiera astfel pregatita se asaza pe ochiul de la aragaz si se lasa cateva minute, pana cand cafeaua ajunge in recipientul de deasupra, gata pentru a fi savurata de dumneavoastra.

Acest produs il puteti cumpara de aici: eMag.ro

Cafeaua sau nectarul zeilor este una dintre cele mai importante surse de antioxidanti, care ajuta la vindecarea si prevenirea multor boli. Deliciosul lichid negru reprezinta una dintre cele mai apreciate bauturi in intreaga lume. Pentru pastrarea aromei si a calitatii cafelei, aceasta trebuie pregatita in recipiente potrivite. Cea mai aromata si tare cafea se obtine in acest tip de cafetiera, garantata de calitatea italiana.

Aceasta cafetiera este alcatuita din: recipientul pentru apa, sita fina in care se adauga cafeaua macinata si un recipient de colectare al cafelei. Cafetiera astfel pregatita se asaza pe ochiul de la aragaz si se lasa cateva minute, pana cand cafeaua ajunge in recipientul de deasupra, gata pentru a fi savurata de dumneavoastra.

Acest produs il puteti cumpara de aici: eMag.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.