7-Zip
7-Zip este un arhivator de fisiere cu o rata de compresie ridicata. 7-Zip este un program de arhivare care foloseste compresie de tip LZMA, rezultand fisiere cu extensia 7z. Programul poate comprima si decomprima mai multe tipuri de fisiere. Localizari pentru 79 de limbi. 7-Zip suporta formate 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP si WIM pentru comprimare si decomprimare. ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR si Z pentru decomprimare.


Adobe Acrobat Reader
Adobe Acrobat Reader – este un program gratuit ce va permite sa accesati documente in formatul PDF (“Portable Document Format”). De asemenea va permite sa completati si sa trimiteti formulare PDF pe Internet.

Adobe Flash Player
Adobe Flash Player – este un runtime cross-platform aplicatie bazata pe browser care ofera vizionarea de aplicatii expresive, de continut, si clipuri video pe ecrane si browsere.

Internet Explorer
Internet Explorer (prescurtat MSIE, dar cunoscut pe larg ca IE), este un browser web produs si dezvoltat de Microsoft, fiind unul dintre cele mai populare browsere din lume, livrat odata cu sistemul de operare Windows pe PC sau telefoane inteligente.

Mozilla Firefox
Firefox va ofera posibilitatea de a cauta direct din interfata de navigare fara a mai fi necesar sa intrati pe pagina motorului de cautare. Firefox va ofera la inceput cateva motoare de cautare de cautare internationale foarte uzuale precum Google sau Yahoo.

OpenOffice
Tot ce-ti doresti de la un procesor de texte modern: corectare, completare si formatare automata, stiluri, chenare de text, legaturi, cuprinsuri, indexare, referinte bibliografice, ilustratii, tabele si alte obiecte. Simplu de folosit pentru a scrie o simpla notita. Puternic si stabil pentru a crea carti complete cu o sumedenie de imagini si antete.

Opera
Opera este un navigator web foarte rapid, o alternativa foarte buna la Internet Explorer si Firefox. Navigheaza pe internet cu ultima versiune a cunoscutului browser Opera. Contine: pop-up blocker, navigare in mai multe ferestre, client de e-mail cu filtru anti spam, chat compatibil IRC,suport pentru RSS, manager de parole, posibilitatea de cautare pe internet si multe alte caracteristici si optiuni.

Yahoo Messenger
Yahoo Messenger permite utilizatorilor sa tina pasul cu prietenii, la curent cu ceea ce sunt de partajare de pe Flickr, Twitter si mai mult. Chat cu prietenii si bucurati-va gratuit pentru setari de stealth, apeluri PC, partajarea de fisiere, partajare de fotografii, SMS, Emoticons, si mai mult.

VLC Media Player
VLC este unul din cele mai bune playere multimedia pentru filme si muzica. Poate fi folosit si ca server pentru a transmite in formatele IPv4 sau IPv6 pe o retea cu banda de mare viteza. Suporta majoritatea formatelor audio si video (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg, …) dar si DVD-uri, VCD-uri fara sa fie nevoie sa instalati codec-uri suplimentare.

 
DivX
DivX este nu numai un codec, ci si un player. Acesta nu este doar codec-ul pe care majoritatea il instalati din anumite pachete cu filtre multimedia. Acest pachet DivX gratuit le permite utilizatorilor sa comprime un DVD complet la dimensiunea unui CD. Incluse in acest download gratuit sunt si versiunea de evaluare pe 15 zile a DivX-Converter si versiunea Pro.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.