404 Not Found


nginx
Cum folosesti mouse-ul ca sa nu te doara incheietura

cum-folosesti-mouse-ul-ca-sa-nu-te-doara-incheietura_2_size1

Multi dintre utilizatorii de astazi ai calculatoarelor stiu sa foloseasca mouse-ul corect. Unii insa au dureri la incheietura din cauza soricelului de la serviciu.

Miulti dintre utilizatorii unui calculator au impresia ca stiu sa foloseasca un mouse corect. Adevarul este ca exista suficient de multe persoane care au o pozitie incorecta, si care risca sa faca sindromul tunelului carpian, o afectiune ce se caracterizeaza prin compresia nervului median, si vine la pachet cu durere, parestezii, anestezii si hipotonie musculara.

Daca te doare incheietura, atunci e posibil sa folosesti mouse-ul gresit. Ideea este ca in timpul utilizarii trebuie sa iti tii incheietura fixa, la fel ca in imaginea de mai jos. Bratul tau trebuie sa atinga masa de lucru si incearca sa nu te sprijini in podul palmei.

Daca iti schimbi obiceiul de lucru cu mouse-ul vei avea nevoie de cateva zile sau saptamani ca sa te obisnuiesti, scrie lifehacker. Insa acesta este un mic sacrificiu pe care e bine sa il faci pentru sanatatea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.