Genius-KB-G265-gaming-keyboard

Genius propune cumparatorilor produselor sale o noua tastatura de gaming cu iluminare a tastelor ce permite apasarea simultana a pana la 20 de taste, multumita tehnologiei anti-ghost integrate.

Noua tastatura Genius KB – G625 are si opt taste rapide, pentru acces facil la functii importante. Pentru conectarea castilor sau a mouse-ului, Genius KB – G625 dispune si de doua porturi USB.
Tastatura Genius KB G265

Rata de raportare este de 1000 Hz iar timpul de raspuns de 1ms. De asemenea, modelul dispune de o functie ce permite dezactivarea tastelor Windows, pentru a evita orice intrerupere a sesiunii de joc. Pretul recomandat de producator pentru acest periferic este de 120 lei.

O a doua propunere in materie de periferice Genius pentru acest sezon vine sub forma kit-ului de tastatura si mouse Combo Genius KB 8000.

Acesta include o tastatura de dimensiuni standard cu tehnologie anti-interferente la 2.4 GHz si o structura imbunatatita a tastelor si un mouse optic cu 12 taste rapide pentru controlul media, al volumului si pentru acces la Internet.

Avand cursa mai scurta, confortul tastaturii este sporit iar nivelul de zgomot redus. Mouse-ul are o rezolutie de 1200 dpi si desing ergonomic. Pretul recomandat de producator pentru acest kit combo este de 65 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.