404 Not Found


nginx
Aplicații de 135 de dolari, oferite gratuit de Amazon App Store – TechMagazin

216-630x472

Utilizatorii de Android au o ofertă specială de la Amazon pe o perioadă limitată și pot descărca aplicații în valoare de 135 de dolari pe gratis. Listarea este pe site-ul companiei.

Amazon a listat o serie de aplicații scumpe de Android și le-a pus gratuit. Printre ele sunt și jocuri populare, dar și aplicații de productivitate pentru care cei care vor să facă treaba plătesc bani grei. Asta dacă nu le iau de pe site-urile de priaterie.

Toate aplicațiile incluse în această promoție funcționează pe orice dispozitiv cu Android, nu doar pe Kindle, produsul americanilor. Puteți să instalați Amazon App Store de aici, unde este un link care explică cum să vă folosiți de acest magazin terț.

Printre aplicațiile dispoinibile astăzi gratuit se numără Office Suite Professional 7, Genius Scan+, Sketchbook Pro. Acestea, împreună, costă 27 de dolari. De asemenea, un joc de 5 dolari este gratuit, cum este Sonic The Hedgehog sau un joc de 2 dolari – Knots 3D.

Lista completă poate fi consultată la acest link. Interesant și noi vă recomandăm este faptul că Swype, o aplicație pentru tastatură, a devenit gratuită aici. Swype se bazează pe glisare pe tastatură a degetului și ne învață cuvintele foarte bine. În timp, practic scrie pentru voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.