404 Not Found


nginx
Televizor 3D Ultra HD 4K LG 84LM960V, 213 cm – cea mai nouă tehnologie TV, acum și în România! – TechMagazin

2

ULTRA HD

Detaliile extraordinare dau viata imaginii.

! Click aici pentru a accesa magazinul online !

Televizorul LG ULTRA HD prezinta un nou nivel de calitate a imaginii, oferind o rezolu?ie de 4 ori mai mare decat cea FULL HD. Calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor. Televizorul LG ULTRA HD va satisface complet privitorul cu detalii fara cusur, ridicand standardul afisarii vizuale la un nivel mult mai inalt.

8.3 MEGAPIXELI

Un nou nivel de rezolutie in istoria televizoarelor

Televizorul LG ULTRA HD va invita intr-un teritoriu neexplorat al rezolutiei suprinzatoare de 8.3 megapixeli, oferind imagini extrem de detaliate si clare. Acesta afiseaza de patru ori mai multi pixeli decat FULL HD si de 8 ori mai mult decat HD. Bucurati-va de cea mai inalta calitate a imaginii din istoria televizoarelor!

ULTRA Detailii

Capturati pe deplin spectacolul oferit

Datorita rezolutiei ULTRA HD, nu veti pierde nici cele mai mici detalii. Fiti gata sa recuperati ceea ce v-a lipsit!

ULTRA Claritate

Text de o claritate ca de cristal

Rezolutia ULTRA HD permite citirea comfortabila a textului chiar si pe un ecran de 84 inci. Texte mici, marginile unei singure linii, sau chiar un punct minuscul sunt afisate cu o claritate nemaiintalnita datorita densitatii superioare a pixelilor.

Convertor de rezolutie ULTRA HD

Bucurati-va de continut la cea mai potrivita rezolutie

Conversia rezolutiei aduce imaginile normale la calitatile extraordinare ULTRA HD cu ajutorul tehnologiei avansate LG. Chiar daca nu beneficiati de acces la continut ULTRA HD, va puteti bucura de o calitate superioara a televizorului ULTRA HD cu aproape orice continut disponibil.

Panoul IPS

Secretul din spatele unghiului de vizionare superioara si calitatea ULTRA HD TV este panoul IPS. Asa cum calitatea boabelor de cafea determina calitatea cafelei, calitatea panoului IPS determina calitatea televizorului. Panoul IPS folosit de LG reprezinta motivul pentru care televizoarele LG ULTRA HD sunt caracterizate de claritate, consistenta si fermitate.

! Click aici pentru a accesa magazinul online !

Experienta vizuala care-ti taie respiratia

Ca si cum va aflati la locul faptei.

Cu rezolutia UTLRA HD si ecranul gigantic de 84 inci, experienta vizuala este mai mult decat o simpla vizionare. Imaginile vii la scara mare a ecranului te vor face sa te simti ca si cum te-ai afla prezent in scena.

SISTEM DE BOXE 2.2

Sunetul bogat completeaza experienta vizuala.

Cu o putere de 50W dezvoltata de Sistemul de boxe 2.2, televizorul ULTRA HD este echipat cu 2 woofere, oferind o profunzime incredibila. Acum ai posibilitatea de a te bucura din plin de calitatea filmelor la tine acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.