casti-oppo-avmall.ro_

Vești bune pentru românii pasionați de muzică care-și doresc să aibă un sistem audio care să le furnizeze un sunet perfect și cât mai natural. AV Sound Company SRL aduce în România celebrul brand OPPO, care produce cel mai performant sistem audio din lume.

O muzică bună se ascultă cu un sistem performant. Fie că ești muzician și compui muzică, fie că ești un pasionat înrăit de muzică și asculți zilnic piesele favorite, trebuie să ai la îndemână un sistem audio, performant.

Produsele OPPO sunt recunoscute pe plan mondial mai ales datorită produselor BlueRay care sunt cele mai bune din lume.

AV Sound Company SRL aduce în România brandul OPPO și oferă românilor prin magazinul online AVmall.ro, setul complet de dispozitive audio video.

De la televizoare UHD LED, Plasma TV, la BlueRay & DVD Player, cabluri pentru alimentare, cabluri boxe, cabluri USB, difuzoare de înaltă frecvență, boxe, sisteme stereo, căști cu fir, căști Wireless și chiar materiale de constructii pentru izolații fonice.

Dacă vrei să asculți muzică în sistem Highdefinition, căștile magnetice plane OPPO PM-1 sunt ceea ce cauți. Pe lângă sunetul aproape perfect pe care îl redau, căștile au un design elegant, modern și sunt extrem de ușoare, cântăresc doar 395 de grame. Căștile oferă un sunet curat și  plin de detalii – un bas redat exemplar şi fără concurenţă – calitatea execuţiei este remarcabilă, chiar unică.

Oppo PM- 1 este caracterizat de calitatea sunetului natural, dinamic, punând accent pe confort și greutate redusă.

Căștile utilizează un sistem unic de diafragmă care conține 7 straturi extrem de subțiri, boboine spiralate față verso dar și un sistem de magnet optimizat.

Tehnologia care stă la baza acestui tip de căști audio cuprinde o gamă largă de soluții inovatoare care oferă performanțe excepționale.

Sunetul este generat de o diafragmă foarte subțire și ușoară, care este condus în mod egal pe întreaga suprafață radiantă. Sunetul care intră urechea noastră, dispune de o deschidere de undă plană la așa numitul punct de referință ERP.

Multe căşti realizate în tehlologia magnetică planară au mari deviaţii de echilibru/stabilitate între canalele stângi şi drepte, iar redarea stereo precisă depinde de o bună potrivire între canalele stângi şi drepte. În timpul procesului de producţie OPPO PM-1, driverele sunt potrivite cu grijă pentru a asigura imagini şi sonorizare stereo optime.

Multe căşti realizate în tehnologia magnetică planară au o sensibilitate sub 100dB şi necesită amplificatoare foarte putenice pentru a funcţiona. OPPO PM-1 are o sensibilitate de 102 dB, ceea ce îi permite să fie compatibil cu ambele telefoane mobile/gadgeturi şi să crească atunci când este folosit cu amplificatoare pentru căşti de calitate superioară.

Căștile au fost testate la standarde foarte ridicate pentru a rezista la stres mecanic și de mediu, ca să poată garanta performanțe excepționale pe toată durata de viață a acestora.

Cu o greutate de 395 g, OPPO PM -1 reprezintă un echilibru delicat între greutate, confort și design industrial elegant . Materiale de lux utilizate la OPPO PM – 1 sunt realizate din cea mai înaltă calitate de latex natural. Este hipoalergenic, își păstrează proprietățile și rezistă umiditatea produsă de transpirație . Banda de susținere și pernițe sunt realizate din piele miel, care oferă un aspect luxos.

AVmall.ro este singurul magazin online din România care pune la dispoziția pasionaților, o gamă completă de produse HiFi şi Hiend Audio-Video.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.