404 Not Found


nginx
Cat costă primul TV cu ecran curbat – TechMagazin

01_99865200

LG Electronics a lansat în România primul televizor cu ecran curbat OLED (model 55EA9800) din Europa de Est, care va fi disponibil în rețeaua partenerilor selectați din întreaga țară, începând din această săptămână. Oficialii LG au anunţat că au pregătit pentru România un stoc de circa 1.100 de televizoare. Preţul recomandat pentru produs este de 9.000 euro (tva inclus).

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Modelul LG OLED curbat a fost prima dată prezentat la IFA 2013 la Berlin, pe data de 5 septembrie. Este un produs exclusivist care înglobează și funcții de Smart TV. Având un ecran elegant cu o formă curbată şi propria tehnologie LG WRGB OLED, televizoul cu ecran currbat asigură o calitate excepţională a imaginii şi o experienţă de vizionare captivantă.

Cu un design extrem de reușit, televizoul LGOLED cu ecran curbat a fost premiat cu prestigiosul premiu Red Dot: Best of the best şi a fost confirmat de asemenea de către examinatori internaţionali de produse, precum TÜV Rheinland, Intertek şi VDE pentru calitatea extraordinară a imaginii. Televizorul OLED premium LG a fost primul televizor OLED din lume care a primit un certificat THX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.