Glam_Galaxy-S5_Black_02

Cel mai nou telefon din seria Galaxy, de la Samsung, evolueaza impreuna cu tine. In ritmul agitat al unei zile obisnuite, ai nevoie de un smartphone cu o camera foto rapida, care iti permite sa surprinzi imagini focalizate in miscare, intr-o fractiune de secunda. Cu Samsung Galaxy S5 stii sigur ca nu vei mai rata niciun moment important din viata ta, camera de 16 megapixeli permitandu-ti sa imortalizezi imagini HDR, in ton bogat sau imagini cu focusare selectiva.

Galaxy S5 are grija de stilul tau de viata sanatos, fiind primul smartphone cu senzor de puls incorporat, care, alaturi de pedometru si aplicatia S Health, te va ajuta sa-ti monitorezi performatele in activitatile sportive si sa vizualizezi indicatorii starii, in timp real (distanta parcursa, caloriile consumate, viteza, durata si altele).

Ecranul Full HD Super AMOLED, de 5.1 inch iti va oferi o vizualizare personalizata, adaptandu-si gama de culori, luminozitatea, saturatia si contrastul in functie de lumina ambientala si continutul pe care il privesti. Fii independent, acum poti sa pleci la drum fara grija ca ti se va descarca telefonul. Cu ajutorul modului Ultra Power Saving vei putea utiliza functiile de baza chiar si o zi intreaga, cu doar 10% din baterie!

Esti pregatit pentru un telefon la fel de activ ca si tine?
Il poti comanda de aici.

In secolul vitezei, Samsung inoveaza si implementeaza Download Booster, functie ce ii permite noului S5 sa utilizeze simultan LTE si WiFi pentru o viteza de download uimitoare, in timp ce functia MIMO (Multi-Input Multi-Output) va utiliza cele doua antene WiFi pentru a dubla viteza conexiunii asa cum niciun telefon nu a mai facut-o vreodata.

Siguranta este acum la doar un deget distanta, noul buton Home al lui Samsung Galaxy S5 avand incorporat un senzor de amprenta care iti va permite utilizarea unui deget pentru securitate si acces. Galaxy S5 este rezistent la apa si praf, certificatul IP67 garantandu-ti ca poti iesi direct din piscina si poti folosi telefonul fara ca apa sa poata patrunde in telefon. Sau poti sa te plimbi prin desert si sa-ti scapi relaxat telefonul in nisip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.