samsung-galaxy-s5-ar-putea-avea-un-ecran-rama-in-stanga-si-in-dreapta_size1

Samsung Galaxy S5 va avea un ecran fara bezel, acea margine inestetica ce delimiteaza display-ul telefoanelor mobile, daca e sa dam crezare publicatiei Korea Herald. Compania producatoare ar fi lucrat la aceasta tehnologie deja din 2012.

Despre acest smartphone se mai spune ca va avea senzor de amprenta, precum rivalul iPhone 5S, lucru pe care il noteaza si publicatia din Coreea de Sud. S-ar parea ca acest senzor este integrat in ecran, in partea de jos, scrie gsmarena.

In plus, se mai crede ca smarphone-ul va fi mai subtire decat modelul precedent, Samsung Galaxy S4. Noul ecran al lui Galaxy S5 va fi mai subtire si va consuma mai putina baterie. El va avea diagonala de 5,24″ si rezolutia 2560×1600 pixeli.

Lista de specifiatii a lui Samsung Galaxy S5 mai este completata cu o camera de 20MP, potrivit zvonurilor care exista in prezent. Se mai spune, apoi, ca sistemul de operare va fi Android 4.4 KitKat.

Tot azi a aparut si informatia potrivit careia interfata grafica pentru noile gadgeturi Samsung are iconite cu cerculete.

Asta confirma faptul ca evenimentul denumit “Unpacked 5” se refera la lansarea lui Samsung Galaxy S5. Alte zvonuri spuneau ca producatorul din Coreea de Sud nu va lansa urmatorul varf de gama, ci telefoane cu deocamdata modestul sistem de operare Tizen.

Mai multe vom afla pe 24 februarie, cand telefonul se va lansa la Barcelona!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.