404 Not Found


nginx
Primele informatii si specificatii pentru Huawei P30 Pro, viitorul flagship Huawei – TechMagazin

Se vorbeste deja foarte intens despre Huawei P30 Pro, modelul de smartphone premium de la Huawei, care va inlocui actualul varf de gama, Huawei P20 Pro. Surse apropiate celei mai mari companii din China dezvaluie deja cateva dintre detaliile importante care fac acest terminal, unul special. Vedem despre ce e vorba, in cele ce urmeaza.

Viitorul varf de gama Huawei P30 Pro va fi unul dintre primele telefoane de top care vor fi lansate in noul an. Nu este deloc exclus ca Huawei, cel mai mare producator de telefoane mobile din China, sa vina cu noul sau flaghship la unul dintre marile evenimente „de deschidere” din noul an, CES Las Vegas sau Mobile World Congress.

Magazine online recomandate:
emag.ro , quickmobile.ro , cel.ro , altex.ro

Presa chineza scrie ca grupul chinez a finalizat deja design-ul viitorului sau smartphone premium. Acesta va avea un ecran care acopera aproape complet partea frontala a device-ului, cu un decupaj de tip waterdrop extrem de mic si cu margini aproape inexistente. Doar „barbia” telefonului va fi putin mai groasa, dar „mai subtire ca niciodata” dupa cum scriu cei de la Gizmochina.

Liniile sunt in mare aceleasi la noul design, care pastreaza „trasaturile” generatiiei anterioare. Pozitionarea senzorilor de pe spate este aceeasi (verticala), dar zona frontala va avea acum o suprafata mai mare cu mentiunea ca dispare senzorul de amprente. Nu vom mai avea 3 camere foto pe spate ci 4 de aceasta data, air scannerul ar urma sa fie integrat in ecran.

Huawei P30 Pro

Chinezii scriu ca Huawei P30 Pro va avea un ecran AMOLED cu margini curbate, a carui dimensiune este momentat o simpla speculatie. Acest ecran va fi livrat de catre LG Electronics sau BOE, companii care au aprovizionat Huawei si la modelul Huawei Mate 20 Pro.

Huawei P30 Pro nu va avea ecranul perforat asa cum se aude ca ar urma sa fie noul trend al anului. Unul dintre detaliile care sar in evidenta in materie de specificatii tehnice pentru Huawei P30 Pro este senzorul principal al camerei foto de pe spate, care va avea din cate se pare o rezolutie de 38 de megapixeli. Este vorba despre un senzor Sony IMX 607, care se anunta de pe acum o mare provocare pentru celelalte companii de pe piata.

Procesorul va fi in mod categoric un chipset realizat de Huawei si fabrica pe un proces de fabricate de 7 nanometri FinFET. Cel mai probabil Kirin 980 (sau o versiune mai noua cu tehnologie 5G) este alesul la care se adauga detalii software de ultima generatie printre care si imbunatatiri din puncte de vedere al inteligentei artificiale pe camera foto.

Cu detalii si informatii despre Huawei P30 Pro vom reveni si noi in perioada urmatoare. Este clar ca vorbim de unul dintre cele mai puternice telefoane ale anului si cu siguranta, unul dintre cele mai valoroase handset-uri produse de catre compania Huawei pana acum. De precizat ca si aceasta serie de la Huawei va avea o versiune Lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.