micro-phone

Mic cât un card de credit şi puţin mai gros, Micro-Phone este gândit ca un telefon mobil de rezervă, pe care să ne putem baza dacă am rămas fără baterie la smartphone, sau din diverse motive nu dorim să purtăm grija unui telefon mobil obişnuit, de regulă mult mai scump şi voluminos.

Numai bun şi pentru copii, cărora dorim să le oferim un telefon mobil care să nu-i incomodeze la joacă şi suficient de ieftin pentru a fi înlocuit cu uşurinţă în cazul pierderii, Micro-Phone vine însoţit cu o aplicaţie care permite localizarea celui care îl foloseşte folosind orice smartphone cu sistem Android sau iOS.

Comparat cu modelul DynaTAC 8000X – primul telefon mobil lansat în anul 1973, Micro-Phone reduce greutatea de la 869 la mai puţin de 40 grame.

În carcasa cu dimensiuni 85 x 54 x 5.5 mm, dispozitivul acomodează tastatură alfanumerică şi ecran monocrom pe care putem inspecta numărul format şi înregistrările păstrate în agenda de contacte. Pe laturile carcasei poate fi observată o clapetă pentru volum şi conector pentru sistem hands-free cu fir.

Oferind funcţionalitatea de bază a unui telefon GSM compatibil cu reţele în bandă de 850/900/1800/1900MHz, Micro-Phone va putea fi achiziţionat începând cu luna august contra sumei de 49 dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.