HTC OneTelefonul care ar trebui sa-i revitalizeze pe cei de la HTC se lasa din nou asteptat. Dupa ce producatorii au anuntat intial ca HTC One va fi disponibil in magazine la sfarsitul lunii februarie, termenul s-a amanat pentru martie. Si se pare ca vom avea parte de inca o amanare. De data aceasta cei de la HTC promit solemn ca la inceputul lui aprilie, cel tarziu, HTC One va putea fi admirat in vitrinele magazinelor.

Din cate se pare, intarzierea a fost cauzata de faptul ca unele nu au fost procurate inca. Eroare de marketing, stangacii copilaresti – spuneti-le cum vreti, insa mie mi se pare inaceptabil ca o companie de un asemenea renume precum HTC, care deja se afla cu un picior in groapa, sa isi permita asemenea gafe.

De alta parte, HTC One este un smartphone pe care il asteptam cu totii de ceva vreme. Si asta pentru ca vine cu niste caracteristici foarte interesante. Ecranul de 4,7 inci beneficiaza de o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli iar sub carcasa regasim un procesor Krait Quad Core, de 1,7 GHz si 2 GB memorie RAM. Plus ca noua camera foto cu rezolutia de 4 ultraMP ne-a facut pe toti curiosi. Doar pe pe buzele tuturor apare acelasi semn de intrebare: “Cat va trebui sa mai asteptam pana cand vom putea butona noul HTC One?”

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.