404 Not Found


nginx
EVOLIO X6, unul dintre cele mai bune smartpone-uri din România – TechMagazin

evolio-x6-750x472

Evolio X6 este super-smartphone-ul lansat de brand-ul românesc cu același nume în primăvară, primul telefon cu procesor Octa Core de pe piața din România. Evolio X6 este un smartphone de top, cu o memorie de 2 GB RAM și 16 GB Flash, ecran IPS Full HD de 5,5 inch și baterie de mare capacitate care, în functie de activitate îi asigură o autonomie de chiar câteva zile.

Super-smartphone-ul Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile să lucreze simultan la o frecvență de 1,7 GHz și o memorie RAM de 2 GB, ce garantează funcționarea fără întreruperi a numeroase aplicații multimedia, chiar și a celor mai solicitante jocuri cu elemente grafice deosebite.

Smartphone-ul octa core Evolio este practic un phablet preferat de oamenii activi care, datorită ecranului generos și a puterii mari de procesare, îl vor putea folosi și pe post de tabletă, pentru activități legate de serviciu, pentru verificarea mail-ului sau editarea de documente. Evolio X6 este de asemenea apreciat si de pasionații de gadgeturi și de jocuri electronice datorită procesorului, a ecranului dar si a camerolor foto performante cu care acesta este dotat.

Ecranul de 5,5 inch, cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli, are o densitate de 401 pixeli per inch,  Evolio X6 fiind cu mult peste performanțele ecranelor de tip Retina și oferă vizibilitate din unghiuri de până la 178 de grade. Beneficiind de noua tehnologie OGS, X6 oferă imagini clare și luminoase. Stratul de sticlă al ecranului, Gorilla Glass, fabricat de Corning, este special conceput pentru a fi rezistent la zgârieturi. Marginile foarte înguste ale ecranului și cadrul metalic oferă super smartphone-ului o eleganță aparte.

Camera principală, amplasată pe spatele smartphone-ului, are o rezoluție de 13 MP și dispune de blitz și funcții precum detectarea zâmbetului, fotografiere din unghiuri multiple și realizarea de imagini panoramice. Camera frontală are o capacitate de 8 MP.  Smartphone–ul Evolio X6 este Dual SIM și are încorporată tehnologia NFC (near field communication) care permite efectuarea de tranzacții financiare, schimb de continut digital și conectarea la alte echipamente electronice.

Evolio X6 are preinstalat softul de securitate Norton Mobile Security, care protejează telefonul și datele în caz de furt și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente în piață. În cazul pierderii smartphone-ului, sistemul Norton Mobile Security permite, prin internet, localizarea, blocarea, si ștergerea datelor de pe el sau declanșarea unei alarme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.