samsung-galaxy-s3-box_15311100

Tinerii pot cumpăra cinci modele de smartphone-uri resigilate la preţuri cu până la 170 de euro mai mici faţă de preţul nou al aceloraşi telefoane, prin programul ‘Orange Young’, a anunţat luni operatorul de telefonie mobilă Orange România.

‘De astăzi, clienţii Orange pot cumpăra la preţuri avantajoase smartphone-uri resigilate, cu garanţie 12 luni. Împreună cu abonamentul Fluture 12, disponibil în oferta Orange Young, tinerii pot alege acum dintre 5 modele de smartphone-uri de ultimă generaţie, la preţuri cu până la 170 de euro mai mici faţă de preţul aceloraşi telefoane, dar noi’, se arată în comunicatul operatorului.

Cele cinci modele care pot fi cumpărate în prezent din două magazine Orange bucureştene sunt iPhone 4 de 8GB, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy SIII mini şi HTC One S. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil şi urmează să fie extinsă în curând.

Telefoanele resigilate sunt testate de specialiştii de la Orange Service, care garantează buna lor funcţionare. Detalii despre testele efectuate înainte de punerea în vânzare a telefoanelor resigilate sunt disponibile pe site-ul www.orangeyoung.ro .

Potrivit operatorului, telefoanele sunt vândute în pachete complete, în cutie. Acestea fie nu au fost folosite, fie s-au aflat în posesia unui alt client şi au fost returnate în maxim 10 zile de la cumpărare, aşadar pot prezenta uşoare urme de uzură.

‘Prin oferta noastră de telefoane resigilate completăm oferta Orange Young, pentru a le oferi tinerilor smartphone-uri de top la preţuri atractive, pe lângă celelalte avantaje aduse deja de programul Young: libertatea de utilizare a internetului, a minutelor şi a mesajelor, precum şi comunicarea nelimitată cu prietenii prin aplicaţia Libon.’ a declarat Mădălina Ghiţă, Consumer Marketing Manager la Orange România.

Veniturile operatorului de telefonie mobilă Orange România au scăzut în primul trimestru din acest an cu 1,4% faţă de perioada similară a anului trecut, până la 219 milioane de euro, însă numărul de clienţi a înregistrat o creştere cu 127.000 faţă de perioada similară a anului trecut, totalizând 10,214 milioane clienţi la 31 martie 2013, conform datelor anunţate de companie.

La 31 martie 2013, Orange România avea 10.214.262 de clienţi, cu aproximativ 127.000 mai mulţi decât la finalul lunii martie 2012.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.