BB-Q10_01

BlackBerry Q10, primul smartphone cu sistem de operare BlackBerry 10 si tastatura QWERTY, va putea fi achizitionat de catre clientii companii ai Vodafone Romania la un pret incepand cu 49 euro, TVA inclus, impreuna cu abonamentul Red Plus, iar de catre clientii persoane fizice, la un pret incepand cu 99 euro, TVA inclus, impreuna cu abonamentul RED 65.

BlackBerry Q10 foloseste sistemul de operare BlackBerry 10 si dispune de BlackBerry Hub, cu ajutorul caruia, indiferent de aplicatia care este activa pe ecran, poti vizualiza, cu un simplu gest, toate mesajele, email-urile sau conversatiile.

Noul smartphone BlackBerry Q10 vine si cu o noua versiune a sistemului de mesagerie BlackBerry Messenger, care include acum mai multe facilitati video, precum si functia ScreenShare, care permite distribuirea instanta a fotografiilor, paginilor accesate sau documentelor catre alti utilizatori. Din punct de vedere hardware, BlackBerry Q10 dispune de o memorie interna de 16 GB, alaturi de un procesor Dual Core cu o viteza de 1,5 GHz si 2 GB RAM.

Continuand traditia BlackBerry, noul telefon are tastatura QWERTY ergonomica si un design robust, ecranul touchscreen OLED masoara 3.1″ si are o rezolutie de 720 x720 pixeli, si o densitate de 330 dpi. BlackBerry Q10 este dotat cu o camera foto de 8 MP.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.