ipod-nano-watch-ruben-schade-flickr

Părerea generală a celor din domeniul IT/tech/telecom e că Apple va lansa noile modele iPhone pe 9 septembrie, pentru că apoi să mai organizeze un eveniment în octombrie, unul destinat noilor iPad-uri, dar şi unui iWatch. Ei bine, sursele celor de la Recode ar fi aflat că de fapt ceasul celor de la Apple sau un terminal purtabil echivalent va sosi pe 9 septembrie.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Singurul motiv pentru că aceste informaţii să pară cât de cât reale e reputaţia site-ului Recode. Dacă lansarea lui iWatch va avea loc pe 9 septembrie, atunci cum de nu am văzut nici un leak solid până acum? Şi asta mai ales având în vedere avalanşa de scăpări pe care iPhone 6 le-a înregistrat în ultimele luni. E totuşi posibil ca Apple să lanseze în prima fază o brăţară de fitness, un accesoriu mic şi fără ecran şi abia în octombrie sau în 2015 să ne aducă un iWatch.

Cu ceva vreme în urma citeam că problemele cele mai mari pe care le are iWatch sunt cu sticla curbată a ecranului său. În plus şi corpul din metal ar fi fost greu de prelucrat. E foarte greu să te baţi cu Moto 360, care e deja foarte arătos şi deja şi LG şi ASUS ne promit super smartwatchuri pentru IFA 2014. Credeţi că pe 9 septembrie vom vedea cum arată Apple iWatch sau mai avem de aşteptat?

via: gadgetwow.com

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.