ESET-NOD32-7

Cea de-a saptea generatie a lui ESET NOD32 Antivirus a fost lansata pe piata in ultimele zile. Include o serie de tehnologii noi ce ofera un echilibru mai ridicat intre protectie si usurinta in utilizare.

Cele trei caracteristici functionale incluse in noua versiune de ESET NOD32 sunt Exploit Blocker, o caracteristica ce are ca tinta procesul de exploatare a vulnerabilitatilor si functioneaza independent de continutul sau atasamentul de malwaer ce poate duce la o infectie a PC-ului. Aceasta caracterisitca ofera protectie si impotriva amenintarilor noi, cunoscute sub numele de “zero day threats”. Scanerul Avansat de Memorie are scopul de a detecta malware-ul pe care celelalte tehnologii nu l-au reperat. Acesta ajuta la protejarea impotriva continutului activ care este rezident in memoria RAM sau memoria cache a computerului.

Scutul de Vulnerabilitate este o extensie a firewall-ului inclus in ESET Smart Security si functioneaza la nivel de retea protejand impotriva exploatarilor unor vulnerabilitati cunoscute prin protocolalela de retea.

“Noile noastre produse pastrează aceiasi amprenta redusa asupra resurselor de sistem pentru care ESET este binecunoscut, oferind in acelasi timp o protectie chiar si mai mare impotriva amenintarilor noi si inca nedescoperite datorita imbunatatirilor tehnologice unice aduse nucleului de baza.”“In zilele noastre, infractorii cibernetici lanseaza deseori coduri malware puternic criptate, concepute sa evite detectia. Pentru a creste mai departe probabilitatea de infectare si de generare a unor daune informatice, malwareul este tipic distribuit prin exploatarea unor aplicatii vulnerabile precum browserele web, cititoarele PDF, clientii email sau componente ale MS Office, spune Palo Luka, ESET Chief Technology Officer.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.