black friday tablete

Black Friday, sarbatoarea internationala a reducerilor, a fost adoptata si de catre retailer-ii din Romania incepand din 2011 si are un succes tot mai mare de la an la an. Anul acesta, pentru perioada care incepe in 29 noiembrie se prevede o crestere a vanzarilor, datorita notorietatii crescute pe care a capatat-o fenomenul Black Friday.

Celor care doresc sa-si cumpere mai ieftin diverse produse le recomandam sa studieze in cursul lunii noiembrie preturile, astfel incat sa fie sigur ca vor avea de castigat de Black Friday.

Indiferent ca sunt cumparate pentru uz personal sau pentru a fi oferite in dar persoanelor dragi, tabletele si smartphone-urile se numara printre cele mai cautate produse de Black Friday.

Este si motivul pentru care, foarte probabil, iPad – Apple va opera reduceri de pana la 20% pentru toate produsele sale. Mai mult, pretul tabletelor, inclusiv al iPad 5 si iPad Mini 2, ar putea scadea si cu ceva inainte de ziua de Black Friday. Totodata, in cazul iPad Mini, reducerea ar putea fi mai mare, tinand cont de faptul ca de Black Friday 2012 un iPad 2 a costat mai putin cu 50%.

Pe de alta parte, Nexus 7, tableta celor de la Google, care costa la finalul lunii octombrie 2013 in jur de 1.000 de lei, ar putea fi mai ieftina cu pana la 20%.

La capitolul smartphone-uri, este probabil pentru cele de la Apple, iPhone 5s si iPhone 5c, ca ar putea beneficia de o reducere de cel mult 10%, intrucat sunt cele mai noi modele ale companiei.

Cu ocazia Black Friday 2012, modelul iPhone 5 a costat mai putin cu pana la 15%, de aceea putem afirma ca reducerea de anul acesta va fi cel putin la fel de mare.

La aceeasi categorie, probabil ca telefonul Galaxy S4, nu se va ieftini prea mult, tot pentru ca este cel mai modern din aceasta gama. In mod normal, de o reducere mai mare, de pana la 12%, va avea parte generatia anterioara, Galaxy S3.

Si in cazul smartphone-ului Nokia Lumia 1020, care costa in octombrie 2013 pana la 3.200 de lei, reducerea ar putea fi de cel mult 12%. De reduceri mai mari vor beneficia mai degraba modelele Lumia 900, Lumia 920 sau Lumia 925.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.